Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Grašina pjesma 'Ako te pitaju' najslušanija u radijskom eteru

Prvo mjesto i 2018. godinu obilježio je Petar Grašo sa svojom pjesmom Ako te pitaju, a među najslušanijim domaćim izvođačima našli su se još i Vatra i Massimo, Željko Bebek & Oliver Dragojević, Nina Badrić...

Foto: DubravkaPetric/DavorPuklavec/MarkoPrpic/Goran Stranzl/RobertAnic/Pixsell
20 komentara

U godini koju smo ispratili, na domaćim radio postajama najčešće smo imali priliku čuti Petra Grašu (42) i njegov singl 'Ako te pitaju', pjesmu koja je slušateljima vrlo brzo postala omiljena, objavila je u svojoj godišnjoj listi emitiranja domaće glazbe Hrvatska diskografska udruga. Uspješan singl donio je Graši i tri službena priznanja Hrvatske diskografske udruge: za muškog izvođača godine, pjesmu godine i singl godine. 

Publika odlučila: Petar Grašo s pjesmom "Ako te pitaju" u finalu nagrade Cesarica

Na drugom mjestu najemitiranijih pjesama našli su se grupa Vatra i Massimo (56), sa singlom 'Nama se nikud ne žuri', hitom koji je na top listi HR Top 40 također proveo velik dio godine, a na trećem mjestu duet Željka Bebeka (73) i Olivera Dragojevića, 'Ako voliš ovu ženu'.

Dva glazbena velikana i njihova balada brzo su se Hrvatima uvukli pod kožu, a isto vrijedi i za Ninu Badrić (46) i mladu Osječanku Miu Dimšić (26) te njihove pjesme s kojima su ušle u birano društvo Top 5 najslušanijih singlova. Nina je publiku osvojila pjesmom 'Mijenja se vrijeme', a Mia singlom 'Do posljednjeg retka', koji se nalazi na albumu Život nije siv, najprodavanijem domaćem albumu 2018. godine. 

Vatra i Massimo novi su finalisti nagrade Cesarica

U prvih 10 našli su se još i Saša Lozar (38) s pjesmom Da, zatim Tony Cetinski (49) i njegov General bez činova, Franka (26) sa svojim singlom S tobom, dok se iza nje nalaze grupa Detour i pjesma Bez tebe te Zsa Zsa (24) & Vanna (48) koje pjevaju pjesmu Tragom tvojih tragova, ističu na stranicama Hrvatske diskografske udruge. 

VIDI OVO! Godina je tek počela, a ovi poznati parovi već su prekinuli.

Tema: Muzika

Message