Show

Komentari 12

Grašo za Valentinovo pjevao u Srbiji, Massimo u BiH, Nina u Lisinskom, a Josipa u Samoboru

Grašo za Valentinovo pjevao u Srbiji, Massimo u BiH, Nina u Lisinskom, a Josipa u Samoboru

Nova radna godina naših domaćih zvijezda počela je i više nego dobro. Nakon gotovo dvije godine pauze zbog pandemije, pjevači su se vratili na bine i koncertima povodom Valentinova zabavili zaljubljene u regiji

Poznata lica domaće estrade Dan zaljubljenih 2022. godine nisu proveli s boljom polovicom, već na radnom mjestu, na koncertnim pozornicama diljem regije. Kako bi uljepšali Valentinovo brojnih parova, zapjevali su u Banjoj Luci, Beogradu, Samoboru i Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Massimo Savić (59) s bendom je upriličio koncert u Banjoj Luci. Pjevač je za nastup odabrao ozbiljnu modnu kombinaciju, crno odijelo i bijelu košulju. Tijekom niza izvedbi, Massimo je, sudeći prema fotkama, skinuo sako i ostao samo u svečanom prsluku. Na bini je imao i visoku stolicu kako bi mogao sjediti i pjevati u isto vrijeme.

Petar Grašo (45), čije vjenčanje svi željno iščekuju u nadolazećem vikendu, za Valentinovo je nastupio u hotelu Hilton u Beogradu. Grašo je za nastup u Srbiji uskladio plavo odijelo, crnu kravatu, bijelu košulju i bijele tenisice. Tijekom izvođenja pjesama je, kao i uvijek, sjedio za klavirom i pjevao.

Legendarna Josipa Lisac (72), zabavljala je publiku u Samoboru. Pjevačica je pred publiku u Samoboru izašla u crnoj odjevnoj kombinaciji koju je dodatno podignula njezina narančasta boja kose.

Pjevačica Nina Badrić (49) za dan zaljubljenih napunila je Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Nina je na bini zablistala u dugoj svjetlucavoj haljini koja je dodatno naglasila njezine obline. 

U prvim redovima na koncertu mogla su se vidjeti brojna poznata lica koja su uživala u Nininim pjesmama, a među njima su Ivana Husar Mlinac (44), Vanna (51) u društvu supruga i bivša supruga Zvonimira Bobana (53), Leonarda Boban (52) s djecom. 

POGLEDAJTE 4. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci