Obavijesti

Show

Komentari 79

Grdović i Stavros ostali su bez gaža na Novu zbog terorizma

Grdović i Stavros ostali su bez gaža na Novu zbog terorizma
3

Mladen Grdović (57) i Jasmin Stavros (61) prvi put u karijeri neće pjevati za Novu godinu. Dogovoreni koncert u Mostaru otkazali su im iz sigurnosnih razloga

VIDEO

- Nismo dobili odštetu jer je riječ o višoj sili, a ne o krivnji organizatora. Ovo je kao poplava ili rat - rekao je Ljubo Šeperić, menadžer pjevača.

Nastup su otkazali zbog političkih napetosti i terorističkih prijetnji u BiH. Stavros i Grdović su na estradi više od 25 godina i ovo će im biti prva slobodna Nova godina. No već od 2016. imaju bukirane nastupe diljem Hrvatske. 

Gaže za Novu godinu nemaju ni Mišo (74) i njegova kći Ivana Kovač (38). Ivana će je proslaviti u društvu prijatelja na rivi u Šibeniku jer se, kaže, zaželjela biti s druge strane pozornice, među publikom. Ni Zorica Kondža (55) ove godine ne pjeva, mada je desetljećima imala novogodišnje nastupe. Sad joj je draže Novu provesti s prijateljima i obitelji na Hvaru. Marko Perković Thompson (49) Novu će dočekati kod kumova u Hercegovini. Zadnju novogodišnju gažu svirao je 2007. u Australiji u Melbourneu. Otkad ima obitelj, pjevaču je za blagdane najvažnije biti s njima. I Oliveru Dragojeviću (68) 

Nove su već godinama najdraže doma s unucima, a Vlado Kalember (62) također je odabrao u Novu ući sa sinom Darijanom (9). Njihov muški doček podrazumijeva obilaske zagrebačkih štandova i čašćenje slasticama. Ovo mu je treći put u 40 godina karijere da ne pjeva za Novu godinu.

- Kad sam 1988. imao hit ‘Vino na usnama’, ostao sam doma jer su menadžeri lupili astronomsku cijenu za nastup. Sad sam pregovarao, ali ni jedna mi se ponuda nije svidjela - kaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš