Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
79 komentara

Grdović i Stavros ostali su bez gaža na Novu zbog terorizma

Mladen Grdović (57) i Jasmin Stavros (61) prvi put u karijeri neće pjevati za Novu godinu. Dogovoreni koncert u Mostaru otkazali su im iz sigurnosnih razloga

79 komentara

- Nismo dobili odštetu jer je riječ o višoj sili, a ne o krivnji organizatora. Ovo je kao poplava ili rat - rekao je Ljubo Šeperić, menadžer pjevača.

Nastup su otkazali zbog političkih napetosti i terorističkih prijetnji u BiH. Stavros i Grdović su na estradi više od 25 godina i ovo će im biti prva slobodna Nova godina. No već od 2016. imaju bukirane nastupe diljem Hrvatske. 

Gaže za Novu godinu nemaju ni Mišo (74) i njegova kći Ivana Kovač (38). Ivana će je proslaviti u društvu prijatelja na rivi u Šibeniku jer se, kaže, zaželjela biti s druge strane pozornice, među publikom. Ni Zorica Kondža (55) ove godine ne pjeva, mada je desetljećima imala novogodišnje nastupe. Sad joj je draže Novu provesti s prijateljima i obitelji na Hvaru. Marko Perković Thompson (49) Novu će dočekati kod kumova u Hercegovini. Zadnju novogodišnju gažu svirao je 2007. u Australiji u Melbourneu. Otkad ima obitelj, pjevaču je za blagdane najvažnije biti s njima. I Oliveru Dragojeviću (68) 

Nove su već godinama najdraže doma s unucima, a Vlado Kalember (62) također je odabrao u Novu ući sa sinom Darijanom (9). Njihov muški doček podrazumijeva obilaske zagrebačkih štandova i čašćenje slasticama. Ovo mu je treći put u 40 godina karijere da ne pjeva za Novu godinu.

- Kad sam 1988. imao hit ‘Vino na usnama’, ostao sam doma jer su menadžeri lupili astronomsku cijenu za nastup. Sad sam pregovarao, ali ni jedna mi se ponuda nije svidjela - kaže.

Naši partneri pišu
Message