Show

Komentari 0

Green Forest Open Air Party na savskoj plaži!

Green Forest Open Air Party na savskoj plaži!

Nakon godinu dana pauze, koju je skrivila katastrofalna poplava u proljeće 2014.,Green Forest se vraća jači nego ikad

Svaka čast Shortyju koji zove u Vinkovce, ali ovu subotu, 15. kolovoza, rezervirajte za zabavu na još malo istočnijemu mjestu. Ne baš istočno od raja, nego upravo tamo, u Rajevu selu, na prekrasnoj pješčanoj plaži. Ondje se održava povratnički Green Forest Open Air Party. 

PR fotografije

Nakon godinu dana pauze, koju je skrivila katastrofalna poplava u proljeće 2014.,Green Forest se vraća jači nego ikad. 

Za njegovo peto izdanje nastupe je potvrdilo šest DJa iz Hrvatske i susjedne BiH. Nastupaju Alexey, Explo, Miloš Stankić, Flow, Mandrax i DJ Ivan Krpan. Prva trojica dolaze iz BiH, slijedi dvojac iz Zagreba, a Vinkovce predstavlja Ivan Krpan.

PR fotografije
 Osim prekrasne lokacije tik uz plažu ispod starih hrastova, o kojoj se inače brinu dobri bajkeri iz kluba Paklena braća, Green Forest odličnu zabavu jamči i extra big sound systemom, fenomenalnim light showom, a za okrijepu rasplesanih duša osigurali smo besplatan fruit bar. Za sve koji vole stvarčiće što šljašte tu su besplatni sticksi, koje će dobiti prvih 200 posjetitelja. Prijevoz po nenormalno niskoj cijeni taksijem od Gunje do Rajeva sela također smo osigurali, kako naši dragi gosti ne bi ni slučajno morali riskirati da sjedaju za volan u nedopuštenom stanju. 

PR fotografije

Upad je 20 kuna, a party ima i humanitarni karakter. Održava se na mjestu puknuća savskog nasipa tijekom prošlogodišnje poplave. Event su podržali mnogi poduzetnici s tog područja kao i lokalna uprava. Svi koji osjećaju da bi mogli pomoći stradalima u poplavi, donacije mogu priložiti na žiro račun udruge Green Forest: Hr2425000091101410378

Najčitaniji članci