Obavijesti

Show

Komentari 105

'Grije' obožavateljice: Savršeni se skida dok je vani ispod nule

'Grije' obožavateljice: Savršeni se skida dok je vani ispod nule
9

Kada god Goran skine majicu, jedna obožavateljica se zaljubi. Tako mu i sada djevojke pišu da ga vole, iako je on u vezi s natjecateljicom showa 'Gospodin Savršeni' Hanom Rodić

VIDEO

Vidljivo je da Goran Jurenec (39), koji je bio 'Gospodin Savršeni' u prvoj sezoni showa, drži do sebe i svoga izgleda. Uz svoj regularni profil na društvenim mrežama, prošlog ljeta otvorio je i onaj za ljubitelje fitnessa pod nazivom 'Model Up Your Life'. Tada je s pratiteljima dijelio fotografije časopisa 'Men's Health' čiju je naslovnicu krasio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Ipak, dok je tamo tijekom kolovoza redovito objavljivao golišave fotografije, u rujnu je odjednom prestao. Aktivan je bio na normalnom računu gdje ga prati gotovo 40 tisuća ljudi, a 'workout' profil je zanemario. Ipak, u prosincu se vratio i počeo objavljivati fotografije s vježbanja.

Dok je u nekim dijelovima Hrvatske snijeg zabijelio ceste, a temperature su u minusu, Goran se ne ustručava pozirati bez majice. Osim u teretani, fotografirao se i na otvorenom, a u opisu je poručio da plivanje trenira cijelo tijelo, ali je i zaintrigirao pratitelje. 

- Već radim na svojim ciljevima u 2019. Podijelit ću ih s vama vrlo brzo - piše. 

Na profilu gdje ga prati čitava vojska obožavatelja, Goran je dijelio fotografije iz showa, ali se 'zalomile' si se i golišave, pogotovo dok su bili topliji dani. 

Kada god Goran skine majicu, jedna obožavateljica se zaljubi. Tako mu i sada djevojke pišu da ga vole, iako je on u vezi s natjecateljicom showa 'Gospodin Savršeni' Hanom Rodić (21). 

Među novopečenim parom ljubav cvjeta, pa su čak i Novu godinu dočekali zajedno, a mnogi su počeli nagađati da im je dijete na putu jer je Hana obukla široku vestu. 

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2019: Blizanci će upoznati ljubav života, a Rakove čeka veliko razočaranje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...