Obavijesti

Show

Komentari 0

Grimes nakon Muska ljubi bivšu vojnikinju: 'Veza im je ozbiljna'

Grimes nakon Muska ljubi bivšu vojnikinju: 'Veza im je ozbiljna'
3

Iako se nedavno šuškalo da su Grimes i Musk u 'fluidnoj' vezi, pjevačica je potvrdila da su ponovno prekinuli. Grimes je, navodno, već mjesecima u interakciji s Chelseom

Američki milijarder i vlasnik kompanije Tesla, Elon Musk (50) i njegova sada već bivša partnerica, pjevačica Grimes (33) nedavno su u tajnosti dobili drugo dijete putem surogat majke. Prekinuli su čak dva puta, a Grimes je sada navodno počela izlaziti sa zloglasnom zviždačicom Chelseom Manning (34).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Njihova veza postaje ozbiljna. Žive zajedno u Austinu - izjavio je izvor američkom tabloidu Page Six. Iako je tabloid kontaktirao obje, do objave članka nisu dobili potvrdu veze.

REUTERS 24-09-2021 23:26 #1

Iako se nedavno šuškalo da su Grimes i Musk u 'fluidnoj' vezi, pjevačica je potvrdila da su ponovno prekinuli. Grimes je, navodno, već mjesecima u interakciji s Chelseom. Po nekim porukama na Twitteru dalo se naslutiti da su zaljubljene.

Elon Musk i Grimes prekinuli, a onda u tajnosti dobili kćer i otkrili njeno neobično ime
Elon Musk i Grimes prekinuli, a onda u tajnosti dobili kćer i otkrili njeno neobično ime

Pjevačica je tako u jednoj konverzaciji napisala da je ono što Manning kaže za nju zapovijed. Kasnije je pak objavila da će se pojaviti u magazinu Vanity Fairu, što je zviždačica lajkala.

Inače, Chelsea je bivša američka vojnikinja i zviždačica koja je prije deset godina dala tisuće dokumenata međunarodnoj organizaciji, WikiLeaksu. Osuđena je na 35 godina zatvora, no bivši predsjednik Barac Obama (60) skratio joj je kaznu nakon nekoliko pokušaja samoubojstava.