Show

Komentari 99

Grubnić objavio neviđene fotke sa svadbe: Zaplesao je na stolu

Grubnić objavio neviđene fotke sa svadbe: Zaplesao je na stolu

Najbolji darovi u životu su uspomene s ljudima koje volimo. Dok čekamo naše sljedeće svadbeno slavlje, evo mali podsjetnik na moj ples na stolu, napisao je među ostalim na društvenoj mreži

Stilist Marko Grubnić (38) nedavno se našao u središtu pozornosti nakon što je otkrio kako će se vjenčati, i to već ove godine.

Sada je pak objavio fotografije s vjenčanja Maje Šuput Tatarinov (40) iz svibnja prošle godine, koje dosad nisu bile objavljene u javnosti.

POGLEDAJTE MARKOVA 24 PITANJA:

 

Na jednoj od tih fotografija Grubnić, koji je Maji dizajnirao i vjenčanicu, pleše na stolu.

- Najbolji darovi u životu su uspomene s ljudima koje volimo. Tada nismo ni znali da stvaramo uspomene, znali smo samo da se zabavljamo. Dok čekamo naše sljedeće svadbeno slavlje, evo mali podsjetnik na moj ples na stolu - napisao je Marko na Instagramu.

Inače, kada je Grubnić objavio da će se vjenčati, odmah smo ga kontaktirali kako bismo saznali je li datum već određen.  

- Ne volim javno pričati o privatnom životu. Sve što imam za reći je da sam jako sretan i da uživam u životu punim plućima - rekao nam je Marko.

Nas je zanimalo i tko je osoba s kojom će provesti ostatak života, ali stilist nije htio pričati o detaljima. Samo nam je otkrio da kraj sebe ima nekoga tko s njim diše i jednako razmišlja, a to je, kako kaže, uz zdravlje najveći blagoslov u životu. 

POGLEDAJTE ZENZACIJU IVANA ŠARIĆA:
 

Najčitaniji članci