Obavijesti

Show

Komentari 33

Grubnić opet 'speglao' Tomčić? Fanovi komentirali: To nisi ti...

Grubnić opet 'speglao' Tomčić? Fanovi komentirali: To nisi ti...
6

Članica žirija showa 'Supertalent' na društvenim mrežama objavila je fotografiju, a brojne obožavatelje šokirao je izgled operne dive Martine Tomčić

U nedjelju navečer počela je sedma sezona showa 'Supertalent' povodom koje su članovi žirija Maja Šuput (40), Davor Bilman (44) i Martina Tomčić (44) objavili su fotografije na društvenim mrežama, a obožavatelje je posebno šokirala ona hrvatske operne pjevačice za koju je zaslužan modni stilist Marko Grubnić (37). 

- Supertalent 2019 - napisala je Tomčić ispod fotografije na kojoj je označila Grubnića. Osim što je primila brojne pohvale svojih obožavatelja, bili su i oni koji su komentirali kako operna pjevačica 'ne liči na sebe'.

- Martina, jesi to ti? - upitao se jedan fan. Ovo nije prvi put da se Grubnić 'poigrao' fotografijama Martine. 

Pokretanje videa ...

Tomčić je nedavno u intervjuu za 24sata, dala do znanja kako sluti da će ovo biti jedna od najnapetijih sezona ikad što je potvrđeno već u prvoj epizodi kada je pjevaču Marko Antolković koji je nastupio s pjesmom Andrea Bocellija 'Con Te Partiro' stisnula zlatni gumb. 

- Hrvati su iznimno pjevački i plesački talentirana nacija - rekla nam je Martina te objasnila kako se trudi svakog natjecatelja realno procijeniti.

- Neverbalna komunikacija kandidata i govor tijela često već unaprijed potvrde moj prvi dojam. No najviše volim velike neočekivane obrate - govori operna pjevačica, koja nam je otkrila kako od svih članova žirija najbolji odnos ima s pjevačicom Majom Šuput (40).

- S njom me prije svega veže poslovan odnos, a onda smo se počele družiti privatno. Takva su prijateljstva zbog prirode njezina i mog posla vrlo rijetka, ali su iskrena i jednostavna. S obzirom na to da je Maja sad žena od 40 godina, a ja imam 44, sad napokon imamo i potpuno razumijevanje jer nema više dobne granice - priča Tomčić, koja se ne zamara time da je u timu Davora Bilmana (43), Janka Popovića Volarića (39) i Maje uvjerljivo najstroža.

 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa ...