Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Grubnić se sa Šuput i Rozgom družio 2004., pokazao je fotke

Svi troje danas izgledaju poprilično drugačije pa ih na prvi pogled fanovi možda i nisu odmah prepoznali. Marko je na tim fotkama imao dužu bujnu kosu, dok je Maja bila brineta

Foto: Instagram
15 komentara

Nije tajna da su stilist Marko Grubnić (37) i pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) nerazdvojni. To su pokazali i na njezinoj djevojačkoj večeri na kojoj je Marko bio jedini muškarac.

Foto: Instagram

Njihovo prijateljstvo traje čak 15 godina, što je Grubnić otkrio na Instagramu objavivši nekoliko fotografija jednog od zajedničkih izlazaka davne 2004. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Punih 15 godina apsolutno svaki dan i družim se s Majom Šuput... Lijep staž, ha? - napisao je stilist na društvenoj mreži uz fotografiju na kojoj pozira s mlađahnom Majom, a društvo im pravi i pjevačica Jelena Rozga (42).

Foto: Instagram

Svi troje danas izgledaju poprilično drugačije pa ih na prvi pogled fanovi možda i nisu odmah prepoznali. Marko je na tim fotkama imao dužu bujnu kosu, dok je Maja bila brineta.

Foto: Instagram

Inače, upravo Marko je zadužen za Majine brojne stajlinge, a pobrinuo se da pjevačica zablista i na svom vjenčanju, kada je kreirao vjenčanicu samo za nju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Naši partneri pišu
Message