Show

Komentari 53

Grubnić 'sredio' Indiru, sad ima dugu kosu: 'Sve je sličnija Maji'

Grubnić 'sredio' Indiru, sad ima dugu kosu: 'Sve je sličnija Maji'

Indira na sebi ima bijelu haljinu kojom je istaknula dekolte, a za oko je zapela i njezina duga, plava kosa, koju inače rijetko nosi. Mnogi Indirini pratitelji vidjeli su Grubnićev utjecaj na njezin modni stil...

Modni stilist Marko Grubnić (38) često 'ima prste' u stajlinzima domaćih zvijezda pa je u raspored odabiranja modnih kombinacija pjevačice Maje Šuput (40) ubacio i njezinu kolegicu Indiru Levak (46). Marko i Indira ne objavljuju toliko često zajedničke fotografije, ali stilist je sad objavio jednu s Indirom iz studija na kojoj zajedno poziraju.

POGLEDAJTE VIDEO: Poznate Hrvatice prije estetskih korekcija

Indira na sebi ima usku bijelu haljinu kojom je istaknula dekolte, a za oko je zapela i njezina duga, plava kosa, koju inače rijetko nosi.

Indira je prepoznatljiva po svojoj kratkoj frizuri, a u posljednje vrijeme zna objaviti i po koju fotografiju na kojoj ima nešto dužu kosu. Ovoga puta kosa joj doseže do pola leđa, za što je, čini se, zaslužan upravo Marko.

- Najbolji moj Marko - komentirala je Indira, a pratitelji pjevačice i stilista nizali su komplimente za njezinu liniju i frizuru.

- Tko god da je zaslužan za Indirin makeover čestitam jer sam baš svaki put kad sam je vidjela pomislila kako je šteta što više nema dužu kosu - napisala je jedna pratiteljica. 

Mnogi Indirini pratitelji vidjeli su Grubnićev utjecaj na njezin modni stil, a bilo je i onih koji su je uspoređivali s Majom. Govorili su kako njih dvije sad sve više sliče...

POGLEDAJTE 24 PITANJA MARKA GRUBNIĆA: