Obavijesti

Show

Komentari 25

'Grubniću su pokrali bodove, u dvoboju je trebala biti Sonja...'

'Grubniću su pokrali bodove, u dvoboju je trebala biti Sonja...'
14

Modni stilist Marko Grubnić sinoć je imao najbolje ocijene žirija, ali ni to nije bilo dovoljno da ne završi u plesnom dvoboju. Gledateljima je sve postalo sumnjivo oko bodova...

VIDEO

Nakon što su sinoć iz 'Plesa sa zvijezdama' ispali Damir Kedžo i Helena Janjušević ostalo je još šest parova u borbi za titulu najboljih plesača. Damir i Helena završili su u plesnom dvoboju s Markom Grubnićem i njegovom partnericom Elom Vuković, a njih je po četvrti put žiri spasio od ispadanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim mrežama mnogi su se pobunili jer, kako kažu, nepravedno je što je Marko opet bio u dvoboju jer je bilo puno lošijih natjecatelja od njega. Osim toga bio je na vrhu ljestvice kao plesač večeri s najboljim ocjenama. 

- Jadan Marko, baš mi ga je žao. Kako je moguće da je on ponovno u dvoboju? Mislim da najbolje pleše i ne znam zašto ga ljudi ne vole - napisao je jedan od obožavatelja Grubnića, dok neki smatraju kako je ovog puta Sonja ta koja je trebala biti u dvoboju.

- Ako je Marko imao sedam bodova od žirija i jedan od publike, to znači da je Sonja koja je imala jedan od žirija morala dobiti najviše glasova od publike da bi imali jednak broj bodova. Nekako sumnjam da je imala više - piše jedan od mnogih gledatelja kojima je sumnjivo kako je Sonja mogla dobiti najniže ocjene od žirija, a u rezultatima najviše glasova publike od svih.

- Koliko god mi je na početku ovaj duel bio bez veze, sada mi je drago da postoji jer su gledatelji takvi kakvi jesu. Vode se više teškim životnim pričama koje nemaju veze s talentom i onda oni talentirani ispaštaju. To nije pošteno - komentirao je još jedan Grubnićev obožavatelj s kojim su se mnogi složili.

Pokretanje videa...

01:27
Publika: 'Grubnić svaki put ide u dvoboj i svaki put se spasi...'
Publika: 'Grubnić svaki put ide u dvoboj i svaki put se spasi...'

- Ne volim Marka, ali svaka čast na plesu. Mislim da je uz Slavka najveći potencijal i stvarno mi ga je gušt gledati dok pleše - piše u komentaru.

SUDJELUJTE U ANKETI:

 

I dok je modni stilist dobio ogromnu podršku na društvenim mrežama, neki su se uključili u raspravu s komentarom kako im smeta što žiri odlučuje koga će izbaciti iz emisije.

- Ako već tjerate ljude da glasaju i troše svoje novce onda dopustite da oni odlučuju, a ne žiri. Ipak, ovo je emisija za nas i mislim da bi bilo u redu da mi odaberemo pobjednika - napisala je jedna obožavateljica showa. Većina gledatelja imala je pritužbe i na promidžbeni program, koji prema njihovom mišljenju, traje predugo.

Grubnić se izvukao po četvrti put: Ispali su Kedžo i Helena
Grubnić se izvukao po četvrti put: Ispali su Kedžo i Helena

- Ne mogu vjerovati da nakon svakog drugog plesa vi puštate reklame. Jeste normalni? Barem da onda traju dvije minute, a ne deset. Izgubim volju za pratit ovaj show - napisao je ljutiti gledatelj. Ipak, neki gledatelji smatraju da Marko ne zaslužuje prolazak u daljnji krug takmičenja.

- Žao mi ne Damira. Mislim da puno bolje pleše od Grubnića. Što će se ovako provlačiti do finala. Nepravda se večeras dogodila. Ako ga publika ne želi, ne znam zašto ga onda žiri toliko gura - poručio je gledatelj.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao