Show

Komentari 139

Grubnićeva mama slavila: Ma nema šanse da imaš 60 godina

Grubnićeva mama slavila: Ma nema šanse da imaš 60 godina

Branka je bila odjevena u kratku crno bijelu haljinu markle Gucci, a čitav stajling je uskladila s ružičastim potpeticama marke Balenciaga. Marko je za slavljenicu priredio i tortu i šampanjac

Marko Grubnić (37) organizirao je pravu zabavu povodom 60. rođendana njegove majke Branke Grubnić. Na društvenim mrežama se pohvalio buketima cvijeća koje je naručio za nju.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA':

Sve je bilo spremno i samo je čekao, kako je rekao, kraljicu. Istaknuo je da je za svoju majku naručio čak 1500 cvjetova, a uglavnom su bili ružičastih nijansi. 

- Želim da ti rođendan bude sjajan poput tvog osmjeha, sladak kao što je tvoja ljubav, zabavan kao tvoj duh i prekrasan kao što si ti. Ti si kraljica mog srca i najbolja mama u cijelom svijetu. Volim te jako - napisao je Marko i raznježio svoje pratitelje. 

Poručili su mu da ih je svojom objavom potaknuo na razmišljanje te kako bi se svi tako lijepo trebali ponašati prema majkama. 

- Mama je zasigurno sretna što ima sina poput tebe. Svaka čast, tako divno. I izgledaš mlado, ne bi ti dao 60 - bio je samo jedan od komentara. 

Branka je bila odjevena u crno-bijelu haljinu, a čitav stajling je uskladila s ružičastim potpeticama marke Balenciaga. Marko je za slavljenicu pripremio i tortu, ali i šampanjac s kojim su nazdravili novom desetljeću. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci