Obavijesti

Show

Komentari 86

Grubnićeva svinjica spava u autu 'ušuškana' krznom

Grubnićeva svinjica spava u autu 'ušuškana' krznom
6

Modni Mačak patuljastu vijetnamsku svinju kupio je u Hrvatskoj. Izabrao je najmanju pasminu kako bi je mogao nositi u ruci. Stilist ne jede svinjetinu

VIDEO

Modni Mačak na internetu je tražio dar za Jelenu Karleušu, koju bi trebao uskoro posjetiti, pa se dosjetio da joj daruje svinju.
- U tu malu svinju zaljubio sam se na prvi pogled - kaže Marko Grubnić (28). Dao joj ime Donatella Versace. Dizajnerica ga nije asocirala na svinju, nego mu je to ime prvo palo na pamet. Kupio ju je u Hrvatskoj, ali neće reći koliko ju je platio.
- To je patuljasta vijetnamska svinja. Tražio sam najmanju, da je mogu nositi u ruci - opisuje Mačak kriterij odabira pasmine. Donatella je stara dva mjeseca. Mačak ne zna koliko je svinja teška jer je nije vagao, ali, kako stane u ruku, misli da otprilike ima dva kilograma. Mačak misli da Donatella neće puno narasti. Jede samo hranu za svinje koju kupuje u trgovini za kućne ljubimce. Izvodi je u šetnju nakon svakog obroka. Pasju kakicu Mačak skuplja Guccijevom papirnatom vrećicom.
- Dizajnerske vrećice najčešće imam kod sebe jer puno kupujem. No sigurno ću i Donatellinu kakicu skupljati Guccijevom vrećicom pokaka li se na Cvjetnom trgu - kaže Mačak. Donatella svuda ide s njim i vozi se u automobilu. Ispod suvozačeva sjedala Mačak joj prostre pravo krzno.
- Bitno je da me vidi. Ne volim da je sama - kaže Marko. Nije više siguran hoće li svinju darovati Jeleni.
- Postat ćemo prijatelji jer smo povezani energijom - zaključuje Mačak.

SVINJA MU SPASILA ŽIVOT
George Clooney (48) nakon prekida s Kelly Preston današnjom suprugom Johna Travolte dobio je skrbništvo nad vijetnamskom svinjom Maxom.
Svinja je imala 136 kilograma no to nije sprječavalo Clooneyja da mu i dalje dopušta da spava s njim. Clooney je Maxa vodio sa sobom na snimanja i letio je s njim u avionu, kojim je upravljao Travolta. Clooney smatra da mu je Max spasio život jer ga je probudio prije potresa u Los Angelesu u siječnju '94. godine. Svako mu je jutro gladan roktao pokraj kreveta. Umro je prije tri godine od starosti, imao je 19 godina. Bolovao je od artritisa i bio je napola  slijep. Pet godina prije toga Clooneyev prijatelj slučajno ga je udario automobilom. Patuljastu vijetnamsku svinju, kakvu je kupio i Modni Mačak, ima Paris Hilton (28). Platila ju je 22.500 kuna. Nazvala ju je Princess Piglette. Paris je prije imala čivavu, koju su rastrgali kojoti. Nakon što je objavila da kupuje svinju, PETA-ini aktivisti obrušili su se jer se životinja, kao i prijatelja, rješava za nekoliko dana. Jelena Karleuša (31) svinju Rihannu imala je samo 20 dana.  Vodila ju je na uzici i oko vrata joj vezala maramu Louisa Vuittona. Pjevačica je potkraj prosinca na profilu na Facebooku objavila da joj je prasicu pojeo “zli vuk”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'