Obavijesti

Show

Komentari 69

Grubnići u Italiji: Mama fotka, a Marko nosi pizzu kao torbicu

Grubnići u Italiji: Mama fotka, a Marko nosi pizzu kao torbicu
15

U nekoliko dana boravka u talijanskoj prijestolnici mode Grubnić je promijenio na desetke odjevnih kombinacija, dok ga je mama Branka prešišala. Chanel, Gucci, Louis Vitton, uzorak zebre, prugice, kockice.

VIDEO

Šetnje i naslikavanje ulicama Milana jako su umorile Marka Grubnića (36). Siroti modni stilist ostao je bez energije pa je putem kupio jednu pizzu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:04

I odmah navalio na nju. Nije mu se sjedilo u restoranu s običnim smrtnicima i zato ju je tražio ‘za van’. A onda je tražio vjerojatno majku Branku (59), koja je s njim u Italiji, da ih uslika zajedno. Marka i njegovu pizzu.

Od povratka na Instagram Marko s objavama ne prestaje. Svaki trenuta boravka u Italiji ovjekovječen je fotografijom, a dragi Mačak usput i prosipa životne mudrosti na lošem engleskom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't just stand there @brankagrubnic , Strike a pose... 🤷🏻‍♂️🇮🇹💞

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

U nekoliko dana boravka u talijanskoj prijestolnici mode Grubnić je promijenio na desetke odjevnih kombinacija, dok ga je mama Branka sigurno prešišala. To valjda tako ide kad ti je sin modni stilist. Chanel, Gucci, Louis Vuitton, uzorak zebre, prugice, kockice. Mama sve odijeva.

Modni stilist u nedjelju se također pohvalio s footgrafijom majke i sebe. Obožavatelji su brzo uočili da 'ne pada jabuka daleko od stabla' i da mama i sin imaju sličan stil te da dijele ljubav prema 'skupim krpicama'.

Tako je Branka pokazala 'zebraste' Gucci kožne cipele koje imaju 'repić'. Cijena ovakvih cipela je 1.290 dolara, odnosno nešto više od 8.400 kuna.

Modni mačak je jednom prilikom rekao kako mu je majka najbolja prijateljica i kako je najsretniji kad zajedno šopingiraju i odlaze na luksuzna putovanja. Mnogi su primijetili i kako gospođa Grubnić nalikuje na pjevačicu Maju Šuput (39), inače Markovu prijateljicu.

Branka Grubnić je nedavno izgledala sasvim drukčije. S pokojim kilogramom više i kratkom kosom bez umetaka, odijevala se jednostavnije. I Maja Šuput se posljednjih godina uvelike promijenila.

U posljednjih Grubnićevim objavama vidimo kako je Branka uvelike promijenila stil. Nedavno je odjenula zmijske cipele i cvjetnu haljinu, a cijeli stil je upotpunila plavim šeširom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze