Show

Komentari 0

Grupa Joy: "Naše pjesme će uvijek biti iskrene"

Grupa Joy: "Naše pjesme će uvijek biti iskrene"

Jedan od zagrebačkih bandova, koji je na prvu osvojio publiku pjesmom ''Ne postoji grad'' posljednjih dana u studiju pod ''režiserskom palicom'' Denisa Dumančića snima svoj drugi singl

U drugome singlu svoj rukopis su uz Dumančića na pjesmu stavili i poznata kantautorica Antonija Šola te Branimir Mihaljević. U ovom trenutku dečki iz Grupe Joy rekli su nam samo da je riječ o jednoj lijepoj ljubavnoj pjesmi, bržeg ritma, koje će u potpunosti nadopuniti priču iz prvog singla. 

Grupa Joy i više nego aktivno traži svoje mjesto na hrvatskom estradnom nebu. U suradnji s autorskom ekipom Dumačić, Fayo, Mihaljević krajem prošle godine izbacili su svoj singl ''Ne postoji grad''. U spotu za istu pjesmu glavnu ulogu imala je popularna glumica Doris Pinčić.

Band koji su prije dvadesetak godina osnovala braća Ridjan, Damir i Darko, godinama je skupljao iskustvo prateći mnoštvo estradnih zvijezda sa naše estrade, a vjerojatno najzapaženija suradnja bila je ona s Majom Šuput, koja je i svoj prvi album u karijeri izdala kao tadašnja članica grupe EN JOY.

Vremena se naravno mijenjaju, pogotovo u glazbenom svijetu… Sad kad smo u gažerskom svijetu pokazali svoje kvalitete, želimo se okušati i na estradi. Vjerovali vI nama ili ne, ali ovo što se sada događa, ovo što sada radimo – to su naši dječački snovi i i istinski smo željni dokazivanja u estradnom svijetu. Vjerujemo u nas i mislimo da ćemo u tome  i uspjeti! Veseli nas što je naša prva pjesma bila pravi pogodak. Dugo smo odlučivali koju ćemo pjesmu snimiti, ali mnogi od nas su se pronašli baš u pjesmi ''Ne postoji grad''. Ne želimo biti band koji će snimati pjesme po industrijskom sistemu ''uzmi – plati – sviraj''. Želimo se pronaći u istim tim pjesmama. Svatko od nas je prošao mnogo toga u životu, a u glazbi prolazi samo iskrenost. Nasvirali smo se mi diljem Hrvatske, ali i svijeta i vjerujte nam – bilo je dobro samo kad je bilo iskreno, ispričao je jedan od osnivača Joy-a Damir Ridjan.

Najčitaniji članci