Obavijesti

Show

Komentari 0

Grupa Joy: "Naše pjesme će uvijek biti iskrene"

Grupa Joy: "Naše pjesme će uvijek biti iskrene"
2

Jedan od zagrebačkih bandova, koji je na prvu osvojio publiku pjesmom ''Ne postoji grad'' posljednjih dana u studiju pod ''režiserskom palicom'' Denisa Dumančića snima svoj drugi singl

VIDEO

U drugome singlu svoj rukopis su uz Dumančića na pjesmu stavili i poznata kantautorica Antonija Šola te Branimir Mihaljević. U ovom trenutku dečki iz Grupe Joy rekli su nam samo da je riječ o jednoj lijepoj ljubavnoj pjesmi, bržeg ritma, koje će u potpunosti nadopuniti priču iz prvog singla. 

Grupa Joy i više nego aktivno traži svoje mjesto na hrvatskom estradnom nebu. U suradnji s autorskom ekipom Dumačić, Fayo, Mihaljević krajem prošle godine izbacili su svoj singl ''Ne postoji grad''. U spotu za istu pjesmu glavnu ulogu imala je popularna glumica Doris Pinčić.

Band koji su prije dvadesetak godina osnovala braća Ridjan, Damir i Darko, godinama je skupljao iskustvo prateći mnoštvo estradnih zvijezda sa naše estrade, a vjerojatno najzapaženija suradnja bila je ona s Majom Šuput, koja je i svoj prvi album u karijeri izdala kao tadašnja članica grupe EN JOY.

Vremena se naravno mijenjaju, pogotovo u glazbenom svijetu… Sad kad smo u gažerskom svijetu pokazali svoje kvalitete, želimo se okušati i na estradi. Vjerovali vI nama ili ne, ali ovo što se sada događa, ovo što sada radimo – to su naši dječački snovi i i istinski smo željni dokazivanja u estradnom svijetu. Vjerujemo u nas i mislimo da ćemo u tome  i uspjeti! Veseli nas što je naša prva pjesma bila pravi pogodak. Dugo smo odlučivali koju ćemo pjesmu snimiti, ali mnogi od nas su se pronašli baš u pjesmi ''Ne postoji grad''. Ne želimo biti band koji će snimati pjesme po industrijskom sistemu ''uzmi – plati – sviraj''. Želimo se pronaći u istim tim pjesmama. Svatko od nas je prošao mnogo toga u životu, a u glazbi prolazi samo iskrenost. Nasvirali smo se mi diljem Hrvatske, ali i svijeta i vjerujte nam – bilo je dobro samo kad je bilo iskreno, ispričao je jedan od osnivača Joy-a Damir Ridjan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'