Show

Komentari 0

Grupa Kings snimila božićni hit

Grupa Kings snimila božićni hit

Publika je bend Kings upoznala još kad su izdali singl 'Najbolja' koja je zauzela vrhove top lista. Svojim pjesmama vrlo često prate aktualnu situaciju tako je nedavno frontmen benda Hrvoje Zagorec napisao pjesmu 'Opet će naši gradovi' posvećena stradalima u potresu te 'Neka glazba opet svira' sa kojom je htio potaknuti na nastavak normalnog života tokom pandemije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako su i ovaj puta snimili novi spot za pjesmu 'Najljepši Božić' i unijeli malo blagdanskog duha u svoj glazbeni svijet. Autor je također Hrvoje, i naravno tu je ostatak benda Ivica i Nikola.

- U spotu također sudjeluje od Hrvoja sin Elon, od samo 3 godine, tako da je i on krenuo u svijet reflektora, vrlo rano, a na setu je bio pravi profesionalac - rekli su iz grupe.

Žanr Kings-a prevladava u pop-rock žanru, a njihove koncertne suradnje sa brojnim drugim glazbenicima kao i nastupi diljem zemlje su brojne.

Osim u Hrvatskoj često su pozvani od strane organizatora i na daleke puteve  stoga ju za vrijeme dok pandemija nije zavladala glazbenim svijetom posegnuli i do daleke Švedske, a kod ih možete gledati i slušati na raznim manifestacijama, klubovima i drugim mjestima.

Repertoar ovog benda je vrlo širok kako bi zadovoljili široku publiku i između ostalog je i to razlog zašto su toliko angažirani. Kingsi imaju već spremne i nove pjesme i naravno, uskoro će ugledati svjetlo dana.

Najčitaniji članci