Obavijesti

Show

Komentari 0

Grupa Madcon snimit će spot na Fresh Island Festivalu

Grupa Madcon snimit će spot na Fresh Island Festivalu
1

Režiseri će tako nekoliko dana prije nastupa na Fresh Island Festivalu posjetiti i odabrati više lokacija uključujući plažu Zrće, klubove Papayu i Aquarius...

VIDEO

Iz tabora popularne grupe Madcon koji su se globalno proslavili sa svojim hitom „Beggin“ stiže velika vijest! Naime, u srijedu 10. i 11. srpnja na otoku Pagu, u sklopu Fresh Island Festivala, grupa Madcon snimiti će video spot za njihov novi singl „Is You With Me“. 

Režiseri će tako nekoliko dana prije nastupa na Fresh Island Festivalu posjetiti i odabrati više lokacija uključujući plažu Zrće, klubove Papayu i Aquarius gdje se festival održava, skrivene plaže, hotele i restorane te sam krajolik otoka Paga. Fresh Island Festival najavljuje nastup tvoraca mega uspješnog hita „Beggin“ za četvrtak 11. srpnja na New Yorker glavnoj pozornici u klubu Papaya.

Još je deset dana ostalo do početka jednog od najiščekivanijih ljetnih festivala u Hrvatskoj. Fresh Island Festival će tako između 10. I 13. srpnja posjetiti nekoliko tisuća ljudi iz preko 30 zemalja svijeta, te preko 30 domaćih i stranih medija. Festival je već u svojoj drugoj godini pobudio veliki interes svjetske javnosti, a u utjecajni inozemni blogovi proglašavaju Fresh Island Festival kao pravo osvježenje na europskoj festivalskoj sceni. 

U poplavi festivala, Fresh Island Festival se nametnuo kao jedini hip hop festival u Jugoistočnoj Europi te jedini europski hip hop festival na plaži. Uz najavu nastupa velikih zvijezda kao što su Snoop Dogg, A$AP Rocky, Iggy Azalea, Madcon, Tony Touch i dr. organizatori najavljuju i prvi plesni kamp „Adria Dance Camp“ u organizaciji Atomic Dance Factory-ija, Red Bull Thre3Style Dj natjecanje te mnogobrojne zanimljivosti u sklopu samog festivala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snimanje video spota grupe Madcon samo je još jedna velika potvrda da Fresh Island Festival ove godine ne smijete nikako zaobići. Grupa Madcon iza sebe ima omiljeni hit „Beggin“ svih radijskih urednika, te trenutni ljetni hit „One Life“ u suradnji sa mega popularnom Kelly Rowland. Uz samu promociju festivala u video spotu, ovo je ujedno i odlična reklama za hrvatski turizam, promocija za sam otok Pag.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama