Obavijesti

Show

Komentari 3

Guns N'Roses tužili Guns and Roses: 'Ne želimo biti povezani'

Guns N'Roses tužili Guns and Roses: 'Ne želimo biti povezani'
4

U tužbi stoji da internetskom trgovinom oružja Texas Guns and Roses upravlja tvrtka Village Florist LLC i prodaje vatreno oružje, streljivo, optičke nišane, pancirke i slično

VIDEO

Američki rock band Guns N' Roses tužio je kompaniju koja vodi internetsku prodavaonicu oružja Texas Guns and Roses, navevši u podnesku američkom saveznom sudu da je tvrtka nezakonito svojem nazivu pridodala naziv grupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:38

Odvjetnici benda tvrde da tvrtka koja vodi 'online' prodavaonicu vara potrošače navodeći ih na pomisao da posao ima neke veze s grupom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Guns N' Roses, razumljivo, ne žele ni na koji način biti povezani s tuženikom, trgovinom vatrenim oružjem - stoji u tužbi. 

24sata

Usto, tvrdi bend, 'ta trgvoina oružjem iznosi politička stajališta povezana s propisima i kontrolom vatrenog oružja koje mogu izazvati podjele'.

Guns N' Roses, osnovan 1984., jedan je od najuspješnijih bendova svih vremena, član Rock & Roll Hall Kuće slavnih od 2012. godine. Članovi grupe su Axl Rose, Saul 'Slash' Hudson i Michael 'Duff' McKagan.

Axl Rose and Slash, lead singer and lead guitarist of U.S. rock band Guns N' Roses, perform during their "Not in This Lifetime... Tour" at the du Arena in Abu Dhabi

U tužbi stoji da internetskom trgovinom oružja Texas Guns and Roses upravlja tvrtka Village Florist LLC i prodaje vatreno oružje, streljivo, optičke nišane, pancirke i slično. Tvrtka je pod spornim nazivom registrirana u Houstonu 2016. bez ikakva odobrenja, licence ili suglasnosti benda, kažu u tužbi. 

Pixsell

Odvjetnici benda traže suđenje s porotom, sudsku zabranu korištenja naziva internetske prodavaonice i zasad nespecificiranu odštetu. 

Frontmen benda Guns N' Roses izgledom šokirao obožavatelje: 'Trebao je ostaviti lice na miru'
Frontmen benda Guns N' Roses izgledom šokirao obožavatelje: 'Trebao je ostaviti lice na miru'

Podsjetimo, Axl Rose je na posljednjem koncertu ozlijedio obožavateljicu Rebeccu Howe nakon što je u publiku, kao što to inače radi, bacio mikrofon. Iako se nikada nije dogodila nezgoda, a bacanje mikrofona postala je njegova rutina, ovaj put je mikrofon uspio pogoditi nesretnu obožavateljicu u lice.

- Ako je to istina, očito ne želimo da itko bude ozlijeđen na ijednom od naših nastupa bilo gdje. Budući da smo više od 30 godina bacali mikrofon na kraju našeg nastupa, uvijek smo se osjećali da je to poznat dio samog kraja nastupa koji su fanovi željeli i bili svjesni da imaju priliku uhvatiti mikrofon. Bez obzira na interese javne sigurnosti, od sada ćemo se suzdržati od bacanja mikrofona ili bilo čega obožavateljima tijekom nastupa - napisao je Rose na Twitteru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac