Obavijesti

Show

Komentari 42

Gužva u backstageu: 'S Grašom na gaži nije bila i Hana Huljić'

Gužva u backstageu: 'S Grašom na gaži nije bila i Hana Huljić'
8

Bilo nam je super. Puno ljudi, iako dosta hladno, ali koncert je trajao otprilike do jedan sat ujutro - rekao nam je frontman i vokal benda Druga dimenzija, Denis Ferjanić - Ferky

VIDEO

Splitski glazbenik Petar Grašo (45) pjevao je uoči vikenda u Hrvatskoj Kostajnici na kestenijadi. Ispred bine su ga dočekali brojni obožavatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hana Huljić i Petar Grašo VIDEO

Zadnjih dana privlači pažnju vezom s pjevačicom Hanom Huljić (31), no kći glazbenika Tončija Huljića (59) nije viđena s njim na kestenijadi. S Grašom je binu dijelio mladi bend Druga dimenzija iz Križevaca. Oni su nastupali nakon njega.

Koncert Petra Graše na Kestenijadi u Hrvatskoj Kostajnici

- Bilo nam je super. Puno ljudi, iako dosta hladno, ali koncert je trajao otprilike do jedan sat ujutro - rekao nam je frontman i vokal Denis Ferjanić - Ferky. S Grašom su se fotografirali u backstageu, a njegov menadžer ih je, kako kaže, pohvalio.

- Hana Huljić nije bila s nama - otkrio nam je Denis. Bend Druga dimenzija inače surađuje s Ivanom Zakom (42), koji im piše pjesme, a zadnje su promovirali singl “Samo zovi”.

Da su Grašo i Huljićeva kći u vezi šuška se od ljeta. Njegov otac, Zoran Grašo, splitski ugostitelj i bivši košarkaš, rekao nam je da je sretan s vezom svog sina.

Grašin otac Zoran komentirao nam je Petrovu vezu s Hanom
Grašin otac Zoran komentirao nam je Petrovu vezu s Hanom

- Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam zadovoljan. Kad su oni sretni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom - rekao nam je početkom tjedna Zoran Grašo. Kako doznajemo, veza Hane i Petra traje sigurno nekoliko mjeseci iako se za nju doznalo tek prije nekoliko dana, kad su ih fotoreporteri snimili nasmijane kako zajedno šeću Zagrebom. O njihovoj romansi brujao je Split ovo ljeto jer nisu se trudili ni sakrivati je više. Viđeni su kako se drže za ruke u kafiću na splitskoj Rivi. Tata Huljić, kako nam tvrde upućeni, blagoslovio je njihovu ljubav, a očito i tata Grašo.

Među njima je zaiskrilo nakon što su oboje izašli iz dugih veza, i to nakon što je Petar prekinuo 24-godišnju vezu s pjevačicom Danijelom Martinović (50), a Hana s pijanistom Tomislavom Šošićem, s kojim je bila deset godina u vezi. Danijela se s novonastalom situacijom dobro nosi, rekli su nam ranije njezini susjedi sa zagrebačkog Bundeka, koji je često viđaju veselu i nasmijanu. Trenutačno zanimanje medija iskoristila je za reklamu proizvoda poput kreme za pomlađivanje. Prije dvije godine nam je opisala sve prednosti i mane duge veze s Grašom.

Grašo iselio iz stana u kojem je živio s Danijelom: 'Zaljubio se i to traje puno dulje od par dana'
Grašo iselio iz stana u kojem je živio s Danijelom: 'Zaljubio se i to traje puno dulje od par dana'

- Kad ste u dugoj vezi, najteže je zapravo ne dopustiti da veza upadne u rutinu. Na vezi treba raditi, treba je održavati, kao i sve u konačnici. A najljepše je što većinu stvari ne trebaš objašnjavati, ni pričati, ni tražiti, ni zahtijevati, nego se to sve većinom rješava samo pogledom, kad je to istinito - rekla je.

POGLEDAJTE I SERIJAL NAPUŠTENO-ZAPUŠTENO IZ DVORCA U KERESTINCU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...