Obavijesti

Show

Komentari 33

Halle: Na snimanju Bonda su me kritizirali da nisam seksi...

Halle: Na snimanju Bonda su me kritizirali da nisam seksi...
4

Glumica, koja je 2008. proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu prema izboru časopisa Esquire, otkrila je detalje sa snimanja filma o Bondu 'Umri drugi dan'

VIDEO

Glumica je priznala da je tijekom snimanja dvadesetog nastavka filma 'James Bond 007: Umri drugi dan', o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu Jamesu Bondu, bezbroj puta morala snimati kultnu scenu izlaska iz mora u narančastom bikiniju jer redatelj Lee Tamahori nije bio zadovoljan njome. 

Halle Berry (47), koja je 2008. godine proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu, redatelj je tijekom snimanja filma u Španjolskoj kritizirao govoreći joj da nije dovoljno seksi i da se mora više potruditi kako bi snimili dovoljno dobru scenu.

- More je bilo ledeno. Morala sam nekoliko puta ulaziti i izlaziti, a Lee mi je s plaže vikao: 'Možeš li biti seksipilnija?'. Rekla sam mu da je to sav seksipil koji imam i da će mi biti potreban novi kuk ukoliko i dalje moram nastaviti pokušavati biti što seksipilnija - rekla je oskarovka koja je dobila zlatni kipić za ulogu u filmu 'Monster's Ball'.

Unatoč tome, glumica ne krije da nije oduvijek željela biti Bondova djevojka i da u mladosti nikada nije gledala filmove o tajnom agentu.

- Nisam smjela gledati filmove o Jamesu Bondu jer je moja majka govorila da su snimljeni za odrasle - rekla je trudna glumica koja uskoro očekuje dijete sa suprugom, francuskim glumcem Olivierom Martinezom.

Sljedeće godine u kinima će se naći njezin novi film, 'X-Men: Days of Future Past' u kojem glumi s Patrickom Stewartom i Ianom McKellenom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...