Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Hamed Bangoura uvjeren je da ga je Tihana Harapin urekla?!

Hamed je navodno potražio pomoć indijskoga gurua jer se razbolio. Tihana proučava kabalu, a zbog žene ljubomorne na njen brak potražila je pomoć bijelog maga

Matija Habljak/VečernjiList
Foto: Matija Habljak/VečernjiList

Modni agenti zbog posla su godinama posvađani. U modnim krugovima šuška se kako Hamed Bangoura (44) vjeruje da je obolio od Chronove bolesti jer je njegova poslovna rivalka Tihana Harapin Zalepugin (60) na njega bacila uroke. Zbog preotimanja manekenke, na prošlom Cro-a-Porteru posvađali su se pred ljudima u prvom redu. Tihana je Hamedu, piše Aktual, dobacila da se ne ljuti na nju jer bi se mogao ponovno razboljeti.

- Zbog vas više nikad! - uzvratio joj je Hamed. Bangouru je, priča se, u to uvjerio indijski guru, nakon čijih seansi mu se zdravstveno stanje poboljšalo. Tihana je počela proučavati kabalu, a prije dvadesetak godina potražila je pomoć bijelog maga nakon što je na nju, rekla je, uroke bacila žena ljubomorna na njezin brak sa Sašom (80).

Ni Hamed ni Tihana nisu htjeli razgovarati o magiji. Bijeli mag (podaci poznati redakciji), zbog 'opasnosti da se to iskoristi u zle svrhe', jedva nam je otkrio način skidanja uroka. Ugljen koji upija negativnu energiju on baci u vodu i moli. Dovoljna mu je i fotografija ureknutog čovjeka.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message