Obavijesti

Show

Komentari 7

Hamilton i Nicole Scherzinger prekinuli jer su se malo viđali

Hamilton i Nicole Scherzinger prekinuli jer su se malo viđali
3

Pjevačica i vozač Formule 1 su se zbog neusklađenog poslovnog rasporeda viđali sve manje. Prijatelj je otkrio da su zaključili kako tako nije moguće održavati vezu

VIDEO

Vozač Formule 1 i nekadašnja pjevačica grupe Pussycat Dolls prekinuli su nakon četiri godine veze. Lewis Hamilton (26) i Nicole Scherzinger (33) odlučili su da je došao kraj njihovoj vezi jer su se zbog neusklađenog poslovnog rasporeda viđali sve manje.

- Oni su još jako dobri prijatelji i to je bio prijateljski prekid. Odlučili su da nije moguće održati vezu s takvim poslovnim rasporedom - izjavio je prijatelj para. 

Hamilton živi u Švicarskoj i putuje svijetom zbog utrka, a pjevačica, koja je jedna od članica žirija američkog showa X Factor, živi u Los Angelesu u Kaliforniji. 

Par je prekinuo i u siječnju 2010. nakon 20 mjeseci veze.

Prohodali su 2007. godine nakon što su se upoznali na dodjeli nagrada European Music Awards u Munchenu. U lipnju su se zaručili, a to je potvrdio i Nicolein otac Alfonso.

- Moj je budući zet vrlo pristojan momak i cijela ga moja obitelj obožava. Jako smo sretni što će Nicole i on uskoro pred oltar - rekao je tada njezin ponosni otac.

Pjevačica, koja se nakon odlaska iz Pussycat Dollsa posvetila solo karijeri, tada je izjavila da se želi vjenčati dok je mlada jer želi biti mlada mama i misli da je spremna za tu ulogu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja