Obavijesti

Show

Komentari 123

Hana bez šminke: Svakako sam najljepša od svih kandidatkinja

Hana bez šminke:  Svakako sam najljepša od svih kandidatkinja
19

Prvo su se natjecatelji showa složili da su Hana i Goran par u kući koji se najbolje oblači, a zatim je usljedilo i pitanje 'Tko je najljepša žena u kući?', na što su i Hana, Goran te ostali kandidati odgovorili da je to - Hana

VIDEO

Kandidatkinja showa Superpar Hana Rodić (21) ponovo je je privukla pažnju na svoj izgled i izazvala 'lavinu' komentara na društvenim mrežama. Naime, Zagrepčanka se u posljednjoj emisiji RTL-ova showa pojavila bez trunke šminke.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hana je najljepša kandidatkinja, pametna je i zrela - napisala je jedna gledateljica dok se druga nije složila s njom te je napisala da bi trebala 'skinuti šminku jer izgleda poput porno dive'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:38

Hana se s 'hejterima' bori još od showa 'Gospodin savršeni' kad su ju mnogi gledatelji napadali da se pretjerano šminka te da je 'cura s tonom fasade'.

S njim i njemu sličnima Hana se prošle godine odlučila obračunati pa je na Instagramu objavila video s nešto prirodnijim lookom.

- Pošto vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video. Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse - napisala je tada Hana.

Tako je i u novom showu u kojem sudjeluje sa svojim Gospodinom Savršenim, Goranom Jurenecom (39) Zagrepčanka odlučila biti svoja i pokazati bez šminke.

Hanini pratitelji, ali i gledatelji Superpara odmah su po društvenim mrežama počeli komentirati kako Zagrepčanka puno bolje izgleda u svom prirodnom izdanju bez naglašenog make upa.

savrseni

Hana je i u showu u posljednjem zadatku gdje su se natjecatelji borili za ostanak u kući pokazala što misli o sebi. U zadatku su natjecatelji na pločici morali napisati tko je po njima najuredniji, tko najljepši, a tko najkompatibilniji par. 

Prvo su se natjecatelji složili da su Hana i Goran par u kući koji se najbolje oblači, a zatim je uslijedilo i pitanje 'Tko je najljepša žena u kući?', na što su i Hana, Goran te ostali kandidati odgovorili da je to - Hana. 

SUDJELUJTE U AKNETI:

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao