Obavijesti

Show

Komentari 63

Hana i Grašo danas će izreći sudbonosno 'da', pjevač prije svadbe nazdravio s prijateljima

Hana i Grašo danas će izreći sudbonosno 'da', pjevač prije svadbe nazdravio s prijateljima
9

Grašo se dan prije velikog dana družio sa svojim kumom Kavčićem i njegovom suprugom. Ako je suditi prema fotografiji, s njima nije bila i mladenka Hana

VIDEO

Danas će Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) reći sudbonosno 'da' u crkvi u Splitu. Nije poznata točna lokacija vjenčanja koju navodno ne znaju niti uzvanici. Informacije o njihovu vjenčanju stižu na kapaljku jer se par što bolje trudi pritajiti sve detalje da bi vjenčanje održali što intimnije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ono što za sada znamo je da Grašo na vjenčanju neće imati jednog, već dva kuma. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), uz pjevača će stajati i poznati slovenski kuhar Tomaž Kavčić. Oni su prijatelji već 10 godina, a Grašo je i chefu svojevremeno bio kum na njegovom vjenčanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Grašo se dan prije velikog dana družio sa svojim kumom Kavčićem i njegovom suprugom. Ako je suditi prema fotografiji, s njima nije bila i mladenka Hana, koja je vjerojatno bila zauzeta pripremama za svoj veliki dan.

Samoj ceremoniji prisustvovat će roditelji Tonči (60) i Vjekoslava HuljićZoran Snježana Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga te Vjekoslavina mama i njezine dvije sestre te njihova obitelj. Osim njih, uz mladence će stajati i Grašina dva kuma te Hanina kuma koja će, kao što smo i ranije pisali, biti Domenica Žuvela (29).

Poznato je i da će mlada nositi Arileovu vjenčanicu, cipele splitskog majstora Ledenka te da će joj make-up i frizuru raditi dugogodišnji suradnik i prijatelj Josip Lijić.

Svadbena će večera biti održana u bivšem obiteljskom restoran 'Adriatic-Grašo' u Splitu, piše Gloria.hr. Dok će ceremonija vjenčanja biti rezervirana za najbliže prijatelje i obitelj, na velikoj fešti trebalo bi biti čak petstotinjak uzvanika. 

Vjerni svojoj intimi, uvijek su svoj odnos krili od javnosti. Ovaj par smo tako rijetko mogli viđati, a otvoreno i danas govore kako im je privatnost važnija od svega. Tako je prošli tjedan komentirao i Grašo.

- Ljubav se dogodila. Ljubav se treba dogoditi, ne treba je planirati, o ljubavi ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovjek treba njegovati u sebi, ne treba se time hvaliti. Da, postoji ljubav. Da, predivan je period života s osobom koja ti u tom trenutku znači najviše i s kojom se planiraš prepustiti i ploviti - rekao je brižno u emisiji 'Premijera - Vikend specijal'.

Grašo će na vjenčanju imati čak dva kuma, a Hanin prijatelj otkrio je zadnje detalje stylinga
Grašo će na vjenčanju imati čak dva kuma, a Hanin prijatelj otkrio je zadnje detalje stylinga

S obzirom na to da su i prije početka ljubavne veze surađivali, kamere fotoreportera 'uhvatile' su Hanu i Grašu nekoliko puta u zajedničkom društvu. Par je pred fotoobjektivima pozirao još 2016. godine.

Naime, ni tada se Grašo nije mogao suzdržati od slatkog poljupca Hanine ruke, baš onako kako pi to napravio pravi džentlmen, a ona ga je zbog toga počastila širokim osmjehom.

Iduće druženje pred kamerama dogodilo se 2019. godine kada je u Splitu Grašo koncertom otvorio 59. Splitski festival.

Split: Hana Hulji? nastupila na koncertu Petra Graše na Prukurativama

Gošća iznenađenja tada je bila mlada Hana. Zajedno su zapjevali pred publikom, a nakon toga uslijedio je veliki brižni zagrljaj.

Split: Hana Hulji? nastupila na koncertu Petra Graše na Prukurativama

Iste su godine ponovno nastupili zajedno, no drugi puta u Zagrebu u Kristalnoj dvorani hotela Westin gdje je održana humanitarno -donatorska večer zaklade Vatreno srce.

Godinu dana kasnije, to jest, 2020. godine uhvaćeni su u opuštenom razgovoru ispred kafića u Veloj Luci. Razgovarali su i smiješili se jedno drugome.

Podsjetimo, za vezu Graše i Hane doznalo se u listopadu prošle godine, a u siječnju ove godine objavili su da će postati roditelji. Još nije poznato je li riječ o djevojčici ili dječaku.

Beba poznatog para očekuje se na ljeto. Naime, glazbenici su najavili da će nakon dolaska prinove prirediti još jedno veliko svadbeno slavlje u Splitu. 

Prije ljubavi s Hanom, Grašo je bio skoro 24 godine u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović (50). Za njihov prekid saznalo se u svibnju prošle godine.

Pokretanje videa...

Grašu i Hanu će na vjenčanju čuvati tjelohranitelji, a sretni par želi maksimalnu privatnost 01:15
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'