Show

Komentari 54

Hana je otkrila dijetu: 'Izgubila sam 10 kg, jako sam ponosna'

Hana je otkrila dijetu: 'Izgubila sam 10 kg, jako sam ponosna'

Postavila sam dvije fotografije kako bi jasnije vidjeli razliku kada sam imala 63 kilograma i sada kad imam 53 kilograma. Promijenila sam svoju prehranu te izdvojila samo tri sata tjedno za tjelovježbu, napisala je

Reality zvijezda i pobjednica prve sezone showa 'Gospodin savršeni' Hana Rodić (22) prvi put se pred malim ekranima pojavila kao zanosna crnka. Danas se može pohvaliti sasvim drugačijim izgledom. Postepeno je posvijetlila kosu iz crne u plavu, uvećala je grudi i usne, a napravila je i dvije tetovaže. Između ostalog, Hana je smršavila 10 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da prima brojne upite na koji način je smršavila, Hana je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila 'tajnu uspjeha'. 

- Postavila sam dvije fotografije kako bi jasnije vidjeli razliku kada sam imala 63 kilograma i sada kad imam 53 kilograma. Moram priznati da sam ponosna na sebe - napisala je u opis fotografije.

- Mnogi su mi se javili s vrlo sličnim pitanjima, od toga kako treniram te što točno jedem. Što sam promijenila? Promijenila sam svoju prehranu te izdvojila samo tri sata tjedno za tjelovježbu. Kako sam pronašla pravilnu prehranu? Ispunila sam podatke na Goranovoj stranici te dobila svoj individualni plan prehrane - dodala je Hana. 

Mlada Zagrepčanka kaže kako je uz taj program moguće izgubiti sav višak kilograma ako se posvetite svom cilju. Svima je poželjela puno uspjeha. 

Inače, ljubav između Hane i prvog hrvatskog 'Gospodina Savršenog' Gorana Jurenca (39) i dalje cvate. Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu veze, zajedno su 'uplovili' u poslovne vode te izbacili liniju parfema, a čini se kako su se i preselili u novi stan.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci