Obavijesti

Show

Komentari 38

Hana: 'Ljubomora i prepirke su neizbježni, izolacija čini kolaps'

Hana: 'Ljubomora i prepirke su neizbježni, izolacija čini kolaps'
11

Sve pratim, iz prve ruke znam što djevojke proživljavaju i vjerujte mi nije im lako. Ima nekoliko djevojaka koje su mi zanimljive, ali ove godine ima jako puno svađalica, kaže Hana

Zagrebačka vizažistica Hana Rodić (22) i bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni', otkrila je koja su joj najdraža sjećanja na sudjelovanje u showu te što misli o novim natjecateljicama u drugoj sezoni istog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Sve pratim, iz prve ruke znam što djevojke proživljavaju i vjerujte mi nije im lako. Ima nekoliko djevojaka koje su mi zanimljive, ali ove godine ima jako puno svađalica i vidim da nisu baš najbolje shvatile moj savjet kako da iskoriste svojih pet minuta pred kamerom - rekla je Hana za Story. Dodala je kako su u showu ljubomora i prepirke neizbježni jer izolacija i razne emocije naprave totalni kolaps. Smatra kako ove godine djevojke malo teže podnose taj pritisak jer su došle s jasnim ciljem. 

- Ima nekoliko djevojaka koje su mi jako simpatične, ali nije na meni ili na publici da predviđamo tko mu se sviđa. Mijo, slušaj svoje srce, a ne okolinu i sigurno ne ćeš pogriješiti - kaže Hana, koja nema favoritkinju kada je riječ o natjecateljicama. 

Hana se proslavila u showu  kada se Goran Jurenec (39), 'Gospodin Savršeni', unatoč prethodnom odabiru druge kandidatkinje, u konačnici ipak odlučio za nju. Od prošle sezone showa prošlo je više od pola godine, a Hana i Goran još uvijek ne prestaju privlačiti pažnju javnosti.

Gorana Jureneca u ovoj sezoni zamijenio je Mijo Matić (27) iz Siska. Bavi se fitnessom i uspješan je trener. Čak je i pobijedio na državnom prvenstvu u bodybuildingu, a inače mu je zanimanje vatrogasac. Nije mu strano ni pojavljivanje pred kamerama i mnogim fotografima služio je kao model. Njegov profil na Instagramu prepun je fotografija na kojima pokazuje svoje trbušne mišiće. Rijetko kad objavi fotografiju bez da ispod nje napiše opis kojeg smatra adekvatnim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...