Obavijesti

Show

Komentari 30

Hana: 'Ne želim reći tko mi je favorit, ali Maja je zvijezda...'

Hana: 'Ne želim reći tko mi je favorit, ali Maja je zvijezda...'
9

Kao bivšu natjecateljicu i pobjednicu prve sezone 'Gospodina savršenog', neprestano se ispituje o trenutnoj sezoni, ponajviše o novim kandidatkinjama. Misli kako se djevojke u showu previše svađaju

Bivša natjecateljica showa 'Gospodin savršeni' Hana Rodić (22) na svom je Instagram profilu sa svojim pratiteljima podijelila dojmove o novom proizvodu s njezinim potpisom. Riječ je o parfemu 'Perfect Rose by Hana'. Također se osvrnula na novu sezonu reality showa i odgovorila na pitanja o novim kandidatkinjama i 'Gospodinu Savršenom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Naime, Hana i prvi 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (39) službeno su lansirali svoj brend HXG, a putem Instagrama se već mogu naručiti parfemi. U suradnji s Hrvatskom parfumskom kućom i dizajnerom parfema,Tomislavom Vrbancem, inače cijenjenim parfumerom koji radi po cijeloj Europi, uz Hanin parfem, stvorili su i Goranov 'The Gentleman by Goran Jurenec'.

Hana je na društvenoj mreži rekla kako je parfem tek početak te da njezini pratitelji mogu još očekivati, a između ostalog, kreirat će i odjeću.

- Prezadovoljna sam, ispao je baš kako smo htjeli. Goran i ja smo pažljivo birali parfem, a parfumer je točno znao što želimo - napisala je Hana na društvenoj mreži.

Hana: 'Ljubomora i prepirke su neizbježni, izolacija čini kolaps'
Hana: 'Ljubomora i prepirke su neizbježni, izolacija čini kolaps'

Za Hanu kao bivšu natjecateljicu i pobjednicu prve sezone 'Gospodina savršenog', neizbježna su pitanja o trenutnoj sezoni, ponajviše o novim kandidatkinjama. Smatra kako se djevojke puno više svađaju nego što je bilo u prethodnoj sezoni.

- Razumijem ih da je izolacija teška, ali žao mi je što nisu poslušale moj savjet i svojih pet minuta pred kamerom usmjerile malo bolje. Ne želi otkriti tko joj je favorit ove sezone, jer kako kaže, Mijo sam mora donijeti odluku, a ne okolina.

- Ali, moram vam reći da je Maja apsolutna zvijezda ove sezone - dodala je Hana.

Njezine pratitelje zanima što misli o novom 'Gospodinu savršenom', Miji Matiću (27), međutim, Hana kaže kako buduće 'Savršene' ne želi komentirati, jer ona svojeg 'Savršenog' ima. Priznala je i kako je dosta smršavila, s obzirom na to da se s Goranom 'bacila' na treninge.

Hana se proslavila u showu  kada se Goran Jurenec (39), 'Gospodin Savršeni', unatoč prethodnom odabiru druge kandidatkinje, u konačnici ipak odlučio za nju. Hana i Goran još uvijek ne prestaju privlačiti pažnju javnosti, a pohvalila se kako im je uskoro i prva godišnjica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa ...