Obavijesti

Show

Komentari 80

Hana: Nikada nisam ni jednog dečka prevarila, ali mene jesu

Hana: Nikada nisam ni jednog dečka prevarila, ali mene jesu
12

Biti prevaren nije sramota za tebe, to je sramota za osobu koja ti je to napravila, ispričala je Hana Goranu. Svojedobno je rekla da nikada ne bi oprostila prevaru, fizički napad i laganje

VIDEO

Jedna od djevojaka koja se trudi osvojiti Gorana Jureneca (38) u showu 'Gospodin Savršeni' je Hana Rodić (21). Zagrepčanka je otpočetka privukla mnogo pažnje na sebe, a za oko je zapela i Goranu koji ju je odveo na spoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

- Kada sam joj dao ružu, zamalo je nisam poljubio, ali suzdržao sam se, možda me hladnoća u špilji ohladila - rekao je Goran. 

Uz sve to, Hana je progovorila i o preljubu koji je doživjela. 

- Nikad nisam prevarila, ali sam saznala da sam bila prevarena. Biti prevaren nije sramota za tebe, to je sramota za osobu koja ti je to napravila - ispričala je Hana Goranu. 

Također, izjavila je da karakteristika koju traži kod partnera je lojalnost, a svojedobno je rekla da nikada ne bi oprostila prevaru, fizički napad i laganje. 

- Cura koja pati i drugome loše radi nije moj stav u životu. Zbog toga mi se sviđa da je mogla o tome razgovarati i da je bila iskrena, priznala da ju je to boljelo, ali da je to savladala - komentirao je Goran poslije njihovog spoja. 

Hanu često napadaju na društvenim mrežama zbog prejake šminke, a jedan ju je gledatelj nazvao 'cura s tonom fasade'. Natjecateljica nikome nije ostala ravnodušna pa im se svima obratila. 

- Pošto vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video. Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse - napisala je Hana. Mnogi su joj komentirali i kako je napravila puno estetskih korekcija. 

- Gledam slike, medicinski sam radnik i znam prepoznati estetski rad, vjeruj mi. To što je uspjela dobro sakriti, to je druga strana medalje. Da je lijepa, je, da je za Gorana, nije. Malo je prezelena za njega. Anezi mu bolje pristaje - zaključila je jedna gledateljica showa. 

- Morat ću te razočarati, ali nemam nikakve operacije rađene na sebi. Usne sam radila samo jednom i to u veljači, tako da kao medicinski radnik znaš da 'princess fileri' traju najduže pola godine - odbrusila je Hana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje