Obavijesti

Show

Komentari 49

Hana o majčinstvu: 'Još uvijek ne planiramo bebu, uživamo...'

Hana o majčinstvu: 'Još uvijek ne planiramo bebu, uživamo...'
5

Goran i ja planiramo putovanja i uživanje u našem zajedničkom vremenu, trenutno živimo skupa i odlično se slažemo jer sve radimo zajedno, priča bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni'

Iako su mnogi mislili kako njihova ljubav nakon reality showa neće dugo potrajati, Hana Rodić (22) i Gospodin Savršeni Goran Jurenec (39) još uvijek su u vezi. Par je nedavno lansirali zajednički brend HXG, a bivša natjecateljica reality showa na društvenim je mrežama odgovarala na pitanja obožavatelja. Znatiželjni fanovi zanimalo je planiraju li Hana i Goran uskoro postati roditelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Još ne planiramo bebu, trenutno uživamo u vezi, gradimo nove projekte, Goran i ja planiramo putovanja i uživanje u našem zajedničkom vremenu, trenutno živimo skupa i odlično se slažemo jer sve radimo zajedno. Goran pozitivno utječe na neke moje mane kao i ja na njegove, kada se dvoje ljudi voli i kad je strast prisutna u odnosu uvijek će naći zajednički put. Dug je put pred nama, ima vremena za djecu - odgovorila je Hana te dodala kako se ne brine o tome hoće li prekinuti. 

- Prave ljubavi ne pucaju tek tako, svaka veza ima krize, ali na nama je možemo li prihvatiti partnera sa svim njegovim manama. Veza je trud, razumijevanje i tolerancija - dodala je. 

Bivša natjecateljica showa i sama je u intervjuu za 24sata otkrila kako nikad nije mislila da će se zaljubiti u reality showu. 

- Nisam vjerovala u ljubav ispred kamera, a kamoli da ću imati ozbiljnu vezu s osobom iz nekog realityja, sve dok mi se to nije ostvarilo. Život piše priče - objasnila je. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA':

Pokretanje videa ...