Show

Komentari 57

Hana otkrila: 'Opsjedaju me, ali novog dečka još nemam. Od velike nervoze sam smršavjela'

Hana otkrila: 'Opsjedaju me, ali novog dečka još nemam. Od velike nervoze sam smršavjela'

Reality zvijezda ovih je dana objavljivala prepiske nje i Gorana. Dokazala je da su tek nedavno prekinuli, a ne oko Božića kako je on tvrdio. Rekla je i kako ju je varao dok su bili skupa, zbog čega su i prekinuli

Hana Rodić (23) nastavila je sa životom nakon što je prekinula s 'Gospodinom Savršenim' Goranom Jurenecom (40). Na društvenim mrežama dopustila je pratiteljima da joj postavljaju pitanja na koja će onda ona odgovoriti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naravno, većina se tiče njezine bivše veze i Goranove nove djevojke Claudije Lucije. 

- Imaš li novog dečka? - upitali su Hanu, a onda je odgovorila:

- Opsjedaju me, ali ništa to.

Hvalili su je i govorili kako je Claudija kopira u svemu, od odjeće, načina poziranja do ASK-a, opcije na Instagramu preko koje korisnici postavljaju pitanja pa influenceri odgovaraju. Nakon prekida je kao ružica, kaže, procvjetala je. Na nekoliko dana je izbivala iz Zagreba jer joj je trebao odmor. Rekla je i kako je smršavjela jer se nervirala. 

Rodić iza sebe ima hrpu ljudi koja je podržava nakon prekida i 'pomažu' joj da rane što prije zacijele. Žao im je što ju je Goran prevario i što je kroz to morala proći, ali im je drago što je napokon pokazao svoje pravo lice. 

- Drži se. Već vidim da ćeš naći nekog tko ti neće zabijati nož u leđa - poručuju joj fanovi. 

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S HANOM:

Hanu na Poligrafu pogledaj u Oriđiđi Videoteci!

Najčitaniji članci