Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
92 komentara

Hani nije hladno. Pozirala golih ramena pa je zabrinula Gorana

Obožavatelji su se odmah zabrinuli za njeno zdravlje i savjetovali joj da se brzo utopli. Iako je Goran u Njemačkoj zbog poslovnih obveza, Hana se odlično provodi s prijateljima i čeka 'Gospodina Savršenog'

Foto: Privatni album
92 komentara

Zagrepčanka Hana Rodić (21), pobjednica reality showa 'Gospodin Savršeni' i osvajačica srca Gorana Jureneca (39), pozirala je golih ramena na Sljemenu. Maneken se odmah zabrinuo za njezino zdravlje i savjetovao joj da se brzo utopli.

Foto: Privatni albumI

- Nemoj mi se smrznuti dok se vratim u Zagreb - komentirao je Goran. Hana ga je 'umirila' da joj prijatelji čuvaju jaknu dok se fotografira. 

Foto: Privatni albumI

Iako je Jurenec u Njemačkoj zbog poslovnih obveza, i dalje brine za svoju djevojku. Da voli dijeliti ružu i nakon emisije, potvrdila je Hana kojoj je nedavno poklonio veliki buket crvenih ruža u plišanoj kutiji za koji se cijene kreću oko 800 kuna. 

- Goran i dalje poklanja ruže - našalila se.

[video: 1203091 / Ljubav cvjeta iako nisu skupa: Hana feštala s prijateljicama, a Goran joj poslao buket ruža]

Iako je novopečeni par naišao na mnogobrojne kritike zbog njihove razlike u godinama, ne osvrću se na negativne komentare.

- Velika je razlika između mene i Gorana u godinama, ali meni to ne smeta zato što Goran ima tu dozu, ne bih rekla nezrelosti, nego tog djeteta u sebi, dok sam ja ipak dosta zrela - rekla nam je Hana. 

Foto: RTL

Podsjetimo, par je u zagrljaju dočekao Novu godinu u Zagrebu. 

- Vi ste službeno najljepši par godine - napisala je jedna obožavateljica, a mnogo njih je priznalo kako priželjkuju da se Goran i Hana uskoro zaruče i dobiju dijete. Neki su se našalili kako Zagrepčanka u širokoj vesti izgleda 'trudno' i pitali se kada stiže beba. 

Foto: privatni album

- Ne brinite. To što zimi volim obući malo deblje majice i veste, ne znači da sam trudna - pojasnila je Hana.

STALNO DRAMATIZIRAJU I NIŠTA IM NE VALJA: Morate dobro paziti što govorite pred ljudima rođenima u ovim znakovima zodijaka!

Naši partneri pišu
Message