Obavijesti

Show

Komentari 16

Hardy je od DiCaprija izgubio okladu: Tetovirao Leo zna sve

Hardy je od DiCaprija izgubio okladu: Tetovirao Leo zna sve
6

Tom Hardy za sebe kaže kako je 'ovisnik' o tetovažama i kako nije mogao prestati kada je napravio prvu s 15 godina posvećenu pokojnoj baki

VIDEO

Glumci Leonardo DiCaprio (43) i Tom Hardy (40) postali su dobri prijatelji 2015. snimajući zajedno film 'Povratnik'. Tada su odlučili okladiti oko filmskih nagrada Oscar i dogovorili da će gubitnik tetovirati ono što pobjednik izabere. 

 

DiCaprio je tvrdio kako će njegov kolega dobiti nominaciju za svoju ulogu Johna Fitzgeralda dok je Hardy tvrdio kako Leonardo neće pobijediti u kategoriji najboljeg glumca zbog lika Hugha Glassa. No nakon pet prethodnih nominacija, DiCaprio je napokon 2016. osvojio zlatni kipić. Hardy je odgađao dvije godine tetoviranja istaknuvši kako ne želi da bude napisana Leovim usr**im rukopisom. 

- Rekao sam mu da ću ju napraviti, ali neka piše normalno - ispričao je Britanac. Prijatelji glumaca kažu kako su se dogovorili da mora ići rečenica: 'Leo zna sve'. Fotografiju tetovaže je objavio šanker Andrew Calisterio napravivši selfie s Hardyjem i dodao da se nada kako će ju uskoro i sam pokazati na slikama. 

 

 

Na slici se vidi da je glumac tetovirao desnu nadlakticu crnim slovima. Inače, Hardy je veliki ljubitelj tetovaža i ima ih desetak na svom tijelu. Sve one obilježavaju najvažnije događaje iz njegovog života, a prvu je napravio s 15 godina kao uspomenu na pokojnu baku. Tetovirao je imena svoje bivše supruge Sarah Ward na trbuhu, odnosno: 'Dok ne umrem SW', a njihov brak je potrajao samo pet godina.

 

 

Glumac je na lijevo rame istetovirao zvijezdu posvećenu nekadašnjoj djevojci kada je saznao da je trudna, a u blizini je stavio i ime glumice Charlotte Riley (36) kojom se oženio 2014. Mjesto na njegovom tijelu je zaslužila i i agentica Lindy King koja mu je obećala da će ga proslaviti u Hollywoodu te je to i uspjela. Hardy je napravio i nekoliko tetovaža koja se odnose na njegovu djecu. 

 

 

Wrapped. Life back. Bye 👋

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

 

- Nisam mogao prestati nakon prve. To je sada moja 'ovisnost' - ispričao je Britanac koji je tijekom tinejdžerskih godina imao problema s drogom i alkoholom. Dodao je kako sam sebi izgleda grubo zbog svih tih tetovaža. Hardy s bivšom curom ima sina Louisa Thomasa (10) i dobio je jednog i sa suprugom Charlotte u listopadu 2015.. Glumac često ističe da ga je očinstvo spasilo od ponovne ovisnosti, a u slobodno vrijeme voli spašavati pse lutalice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...