Show

Komentari 1

Harry i Meghan će ostati bez preostalih kraljevskih dužnosti zbog intervjua s Oprah Winfrey?

Harry i Meghan će ostati bez preostalih kraljevskih dužnosti zbog intervjua s Oprah Winfrey?

Šuška se da je 90-minutna emisija zapravo već snimljena, a trebala bi 'osvanuti' idući mjesec na CBS-u. Vojvode će s legendarnom voditeljicom razgovarati o selidbi u SAD

Odnosi između kraljice Elizabete II. (94) te princa Harryja (36) i Meghan Markle (39), čini se, nikad nisu bili gori. Iako su golupčići prije nekoliko dana otkrili da čekaju drugo dijete, uskoro bi se trebali pozdraviti sa svim preostalim kraljevskim dužnostima, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Navodno će kraljica tražiti od njih da se odreknu svih veza s organizacijama koje djeluju kroz Kraljevsku obitelj. Meghan bi trebala odstupiti s mjesta pokroviteljice Narodnog kazališta, osim ako neće s njima pregovarati o drugoj poziciji.

Kada je dobila tu ulogu 2019., izgledalo je kao velika gesta kraljičine podrške i naklonosti jer je upravo Elizabeta II. prije Meghan obnašala tu funkciju, i to čak 45 godina.

Ni princ Harry se neće izvući. Navodno će ostati bez preostale tri počasne vojne titule, a mogao bi izgubiti i pokroviteljstvo nad Rugby nogometnom ligom te Londonskim maratonom. 

Drugim riječima, kraljica nema milosti za vojvode od Sussexa iako će joj podariti još jedno praunuče. Daily Mail piše kako se kraljica na ovaj potez odlučila čim je ovih dana potvrđeno da je par pristao na veliki intervju s Oprah Winfrey (67).

Šuška se da je 90-minutna emisija zapravo već snimljena, a trebala bi 'osvanuti' idući mjesec na CBS-u. Vojvode će s legendarnom voditeljicom razgovarati o selidbi u SAD.

Ovo će biti prvi put da Harry i Meghan javno govore o iznenadnoj odluci da napuste Veliku Britaniju i odreknu se kraljevskih titula.

Najčitaniji članci