Show

Komentari 0

Harry je od princeze Diane naslijedio deset milijuna funti

Harry je od princeze Diane naslijedio deset milijuna funti

Kada je napunio 30 godina, princ Harry dobio je veliku svotu novca. Osim što je u oporuci navela prinčeve Harryja i Williama, dio Dianinog bogatstva dobili su i batler Paul Burrell te sedamnaestero kumčadi

U ekskluzivnom intervjuu sa slavnom voditeljicom Oprah Winfrey (67), princ Harry (36) istaknuo je da ga je britanska kraljevska obitelj prestala financirati nakon što je sa suprugom Meghan Markle (39) otišao iz Ujedinjenog Kraljevstva. Osigurao se zahvaljujući ugovorima s Netflixom i Spotifyem, ali i novcem kojem mu je ostavila pokojna majka princeza Diana

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry u intervjuu s Oprah

Prema Forbesovom izvještaju iz 2014. godine, princeza Diana je mlađem sinu ostavila veliku svotu novca. Kada je napunio 30 godina, princ Harry dobio je deset milijuna funti (oko 88 milijuna kuna) od imanja svoje majke.

Members Of The Royal Family Attend The Commonwealth Service At Westminster Abbey

Osim što je u oporuci navela prinčeve Harryja i Williama, dio Dianinog bogatstva dobili su i batler Paul Burrell te sedamnaestero kumčadi.

Diana Princess of Wales and Prince Charles with new born Prince Harry

Nakon što se razvela od princa Charlesa (72), Diana je dobila i vrijedni nakit i dionice, a i to je nakon njene smrti pripalo sinovima.

Najčitaniji članci