Obavijesti

Show

Komentari 3

Harry se odrekao prijatelja s kojim je partijao u Hrvatskoj

Harry se odrekao prijatelja s kojim je partijao u Hrvatskoj
9

Prema najnovijoj biografiji o princu koja se zove 'Finding Freedom', Skippy se udaljio od njega nakon što mu je rekao da bi trebao biti oprezniji s Meghan i da ne bi trebao tako naglo juriti u vezu i zaruke

VIDEO

Jedan od najstarijih prijatelja princa Harryja (35) bio je prilično rezerviran na vijest da će se njegov prijatelj vjenčati za Meghan Markle (39), ali je zbog svoje suzdržanosti bio 'kažnjen' tako da ga je Harry otpisao i prekinuo prijateljstvo, tvrdi se u novoj knjizi koja upravo izlazi iz tiska u Velikoj Britaniji.

POGLEDAJTE VIDEO: Princ Harry voli supruzi popravljati frizuru

Pokretanje videa...

01:02

Riječ je o Tomu 'Skippyju' Inskipu, koji je bio bliski prijatelj mlađeg unuka britanske kraljice Elizabete II. (94) Harry i 'Skippy' zajedno su pohađali Eton College i bili su jedno vrijeme nerazdvojni. Dapače, Tom i Harry zajedno su ljetovali 2011. godine u Hrvatskoj, na Hvaru i otkad datiraju i poznate fotografije na kojima Harry i Tom plešu na rubu bazena, nakon čega je Harry odjeven skočio u vodu.  

Tom 'Skippy' Inskip svjedočio je brojnih Harryjevim nepodopštinama, pa je bio s njim i u Los Angelesu kad je Harry igrao u hotelskoj sobi bilijar na skidanje u društvu ljepotica. Prema najnovijoj biografiji o princu Harryju koja se zove 'Finding Freedom', Skippy se udaljio od Harryja nakon što mu je rekao da bi trebao biti oprezniji s Meghan i da ne bi trebao tako naglo juriti u vezu i zaruke.

Royal wedding

Vjeruje se da je savjetovao Harryju da najprije pokušaju neko vrijeme zajedno živjeti, pa tek onda neka donesu odluku o ozbiljnijim pitanjima, ali se to očito Harryju nije previše svidjelo. Izvor blizak vojvodi i vojvotkinji od Sussexa rekao je autorima knjige da, iako je Skippyjev savjet bio sasvim dobronamjeran, Harry to nije želio ni čuti.  

- Skippyja je zaboljelo to što Harry nije htio shvatiti njegovu namjeru i poslušati savjet iako su bili tako bliski - dodao je izvor za kojeg se vjeruje da je imao dopuštenje Harryja i Meghan da govori o tome.

The Queen

Kao rezultat, navodno su  Inskip i njegova supruga Lara bili kažnjeni tako da su izostavljeni s popisa uzvanika na Harryjevo i Meghanino vjenčanje. Umjesto toga, morali su gledati kako novi prijatelji kraljevskog para poput Oprah Winfrey i George Clooneyja dolaze na svečani događaj.

Harry je bio na vjenčanju Skippyja i njegove supruge Lare na Jamajci 2017. godine, a tamo je sa sobom poveo i Meghan i bilo je to jedno od prvih njihovih zajedničkih putovanja. Prethodno je otkriveno da je princ William, također savjetovao mlađem bratu 'da uspori', nakon čega se počelo pisati o dubokom jazu između nekoć složne braće.

Prema knjizi, koja je objavljena u utorak, Harry se uvrijedio kad mu je William rekao:

- Uzmi onoliko vremena koliko ti treba da upoznaš ovu djevojku.

Harryja je navodno jako uzrujao Williamov izbor riječi kad je govorio o Meghan, naročito konstrukcija 'ova djevojka' što je smatrao uvredljivim.

Kate poslala cvijeće Meghan, ali Markle ne misli da je dovoljno
Kate poslala cvijeće Meghan, ali Markle ne misli da je dovoljno

- Harry je prepoznao kraljevsku nadmenost u tim riječima, što je potpuna suprotnost njegovom poimanju svijeta, piše u knjizi.

- Tijekom desetogodišnje karijere u vojsci, izvan kraljevskog 'balona', Harry je naučio da ne treba oštro suditi o ljudima na temelju njihovog naglaska, obrazovanja, etničke pripadnosti, klase, boje kože ili profesije - piše u knjizi. 

FILE PHOTO: Annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...