Show

Komentari 27

Harryjeva psihoterapeutkinja porijeklom je iz Zagreba, bolje mu je zbog njezinih metoda...

Harryjeva psihoterapeutkinja porijeklom je iz Zagreba, bolje mu je zbog njezinih metoda...

Princ Harry odlučio se otvoriti po pitanju mentalnog zdravlja, a njegova terapeutkinja Sanja Oakley je najpoznatija po tome što je bila savjetnica i praktičarka za EMDR metodu, tehniku za liječenje prethodnih trauma

Princ Harry (36)  je s Oprah Winfrey (67) pokrenuo projekt koji se bavi mentalnim zdravljem te se pojavio u prvoj emisiji 'The Me You Can't See' te je Opri priznao neke od najintimnijih stvari vezanih za odrastanje i traume.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Harry je Opri rekao da ga je supruga Meghan prije četiri godine nagovorila na psihoterapiju, a u emisiji se s Harryjem pojavila i njegova terapeutkinja. Zove se Sanja Oakley i rođena je u Zagrebu, navodi Daily Mail.

Sanja Oakley je psihoterapeutkinja, s praksom u Londonu, a ima 20 godina iskustva u privatnoj praksi i javnom sektoru širom Velike Britanije, Europe i SAD-a.

Karijeru je Oakley započela u prodaji i marketingu u potrošačkom softveru, izdavaštvu i medijima. Zatim se preusmjerila na psihoterapiju i treniranje rukovoditelja, rekavši da njezini klijenti iz prakse "uključuju izvršne direktore, domaće radnike i mlade ljude koji započinju život". 

Oakley je najpoznatija po tome što je bila savjetnica i praktičarka za EMDR metodu, tehniku za liječenje prethodnih trauma. Nju koristi i princ Harry, a riječ je o metodi koja  omogućuje brzu desenzibilizaciju traumatskih sjećanja i kognitivno restrukturiranje koje vodi značajnom smanjenju simptoma širokog spektra psihičkih problema poput emocionalnog stresa, ometajućih misli, anksioznosti, flashbackova i noćnih more.

Najčitaniji članci