Obavijesti

Show

Komentari 1

Harvey Weinstein navodno je pozitivan na korona virus...

Harvey Weinstein navodno je pozitivan na korona virus...
5

Iz zatvora nisu htjeli potvrditi ali ni demantirati navode, pozivajući se na savezni zakon o privatnosti, ali su rekli da su dva zatvorenika u Wendeu imala korona virus

VIDEO

Osuđeni filmski mogul Harvey Weinstein, pokazali su navodno testovi, pozitivan je na korona virus. Testiranje je obavljeno u zatvoru. Ovaj 68-godišnji holivudski producent je u izolaciji u Kazneno-popravnoj ustanovi u Wendeu nedaleko Buffala. Sredinom ožujka osuđen je na 23 godine zatvora, zbog optužbe za silovanje i seksualno zlostavljanje.

FILE PHOTO: Film producer Harvey Weinstein arrives at New York Supreme Court in Manhattan in New York City

Optužnica je sastavljena na temelju svjedočanstava Miriam Haley, Weinsteinove bivše zaposlenice u njegovoj produkcijskoj kući Miramax, koju je Weinstein seksualno napao 2006., i glumice Jessice Mann koju je silovao 2013. godine. Vijest o navodnoj zarazi korona virusom objavljena je u nedjelju u američkim tiskovinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Iz zatvora nisu htjeli potvrditi ali ni demantirati navode, pozivajući se na savezni zakon o privatnosti, ali su rekli da su dva zatvorenika u Wendeu imala korona virus.

FILE PHOTO: Film producer Harvey Weinstein departs from a court hearing in New York

No lista njegovih žrtvi je doista dugačka, a žene su se počele javljati tek nakon što je najveću aferu u povijesti Hollywooda, lansirao pokret #MeToo 2017. godine.

Harveyjeva žrtva svjedočila je kako ju je zvijezda zlostavljala
Harveyjeva žrtva svjedočila je kako ju je zvijezda zlostavljala

Do svibnja 2018. godine javilo se više od 80 žena koje su smogle hrabrosti i progovorile o svojim iskustvima sa seksualnim predatorom koji je smatrao da je njegovo pravo spavati sa svakom od njih.

Film producer Harvey Weinstein sits inside Manhattan Criminal Court during an arraignment in the Manhattan borough of New York

Među tih 80-ak našlo se i mnogo slavnih kojima je napredovanje u karijeri ili dobivanje uloga Weinstein uvjetovao seksualnim odnosima. Bile su tu i Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Mira Sorvino, Rosanna Arquette, Ashley Judd, Cara Delevingne, Lupita N'yongo i mnoge druge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...