Obavijesti

Show

Komentari 0

Headliner Exita ove godine je 'supergrupa' Atoms For Peace

Headliner Exita ove godine je 'supergrupa' Atoms For Peace
1

Thom Yorke, osnivač frontmen Radioheada, predvodit će line up EXIT festivala sa svojim novim projektom Atoms For Peace. Osim Yorkea, u bendu je i basist Flea

VIDEO

EXIT Festival će ove godine ugostiti neka od najvećih imena glazbene scene. Na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu publika će tako moći uživati u glazbi benda Atoms For Peace.

Thom Yorke, osnivač frontmen Radioheada, predvodit će line up EXIT festivala sa svojim novim projektom Atoms For Peace. Ova supergrupa predstavlja istinske glazbene zvijezde - uz frontmena Thoma Yorkea, tu su i legendarni basist Red Hot Chilli Peppersa - Flea, poznati producent benda Radiohead - Nigel Godrich, kao i bubnjar R.E.M. i Becka - Joey Waronker, te Mauro Refosco. 

- Svi smo veoma uzbuđeni što ćemo zajedno s publikom Exit festivala imati jedinstvenu priliku čuti jedan od najtraženijih bendova ove godine - izjavio je Dušan Kovačević, strateški direktor festivala.

- Okarakterizirani od svjetskih medija kao “supergrupa“, Atoms For Peace su u ovom trenutku jedna od najjačih tema na svjetskoj glazbenoj sceni - rekao je Ivan Milivojev, izvršni direktor EXIT-a. 

- Svi svjetski festivali se grabe da ih dobiju, a zahvaljujući ugledu koji EXIT ima u glazbenoj industriji, svi posjetitelji festivala imat će priliku ih vidjeti uživo na Petrovaradinskoj Tvrđavi - dodao je Milivojev. 

Aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn i mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:            

Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7

Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13

Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a

Dallas Shop Split, Narodni trg 14

Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4

Dallas Shop Rovinj, Carera 72

Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

ShoeBeDo Osijek, Avenue Mall, Ribarska

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao