Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Heather Mills: Ne žurite u brak, nije sve u prstenu

Bivša supruga Paula McCartneya uskoro će u Zagreb dovesti poznatoga kirurga Jana Ertla jer Martini Abramović treba nova operacija noge

24sata
Foto: 24sata
1 komentara

Ja sam ona mala djevojčica iz Hrvatske kojoj ste prije 13 godina darovali protezu i novi život. Sigurno me se ne sjećate jer ste u međuvremenu pomogli tolikim ljudima širom svijeta, ali ja vas nikada neću zaboraviti i voljela bih da mi se javite, napisala je u siječnju Martina Abramović (20) iz Završja kraj Slavonskog broda Heather Mills (39). Odgovor je od bivše supruge Paula McCartneya Martini mailom stigao istog dana. Napisala je kako ni ona nju nikada nije zaboravila i da ju je sve ove godine tražila u bolnici u kojoj su se upoznale, ali nije uspjela doći do njene adrese. Heather i Martina otad su u kontaktu. Prije mjesec dana zajednička prijateljica Renata Matijašević Martini je javila da Heather dolazi u Zagreb zbog nje. Provele su zajedno dva dana. Heather je Martini darovala Dieselovu haljinu, a Martina je uzvratila slavonskim suvenirom, bocom ukrašenom zlatovezom.
- Heather mi je rekla da je Beatrice njena najveća životna radost. Paula nije spominjala. Savjetovala mi je da ne žurim u brak, da nije sve u prstenu. Istaknula je da nije bitno što ti partner ima, nego kakva je osoba - ispričala je Martina, koja je tri godine u sretnoj vezi s Tomislavom (23).

BEZ NOGU I PRSTIJU NIJE INVALID?!
Martina ima samo pet prstiju na obje ruke. Amputirana joj je i lijeva potkoljenica. Nikako ne može naći posao. Država joj odbija dati status invalida i novčani dodatak za pomoć i njegu, uz obrazloženje da je njeno tjelesno oštećenje nedovoljno i da nije socijalni slučaj.
- Nisam ni tražila socijalnu pomoć, nego pravo koje mi kao invalidu pripada - ističe Martina Abramović.

Naši partneri pišu
Message