Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Heroj blockbustera: I ovog ljeta će nas The Rock sve spašavati

Unatrag nekoliko godina Dwayne Johnson isprofilirao se kao glumac koji svakog ljeta donosi ljetni film katastrofe. To će se dogoditi i ovog ljeta kada kreće skakati u nebodere

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Jedan od najboljih samopromotora u Hollywoodu, Dwayne Johnson, uhvatio se promocije još jednog svog filma u kojem se raspada sve naokolo.

U pitanju je nevjerojatno lukavo nazvan film 'Skyscraper' odnosno neboder, u kojem Dwayne spašava svoju obitelj iz kandži okrutnih otmičara. Jasno, kako samo ime filma sugerira, sve će se odvijati u neboderu i to najvišem na svijetu, izmišljenom za potrebe filma. Ako vam sve to zvuči poznato, to je stoga što smo taj film gledali još 1988., kada smo pogledali 'Umri muški'.

No pred nama je novo vrijeme, pa je i novi glumac u igri, s novim majstorijama. Tako će, dok gledamo plamteću zgradu, Johnson jurišati, bacati sjekire te skakati iz helikoptera magičnim skokovima od 100 metara. Jasno, stvar ne bi bila Dwayneov film da nema i neku začkoljicu, a ovaj put to su noge njegova lika, koje su umjetne.

Pogledajte prvi foršpan

'Skyscraper' je napisao te režira Rawson Marshall Thurber, s kojim je Johnson već surađivao na filmu 'Tajna služba'. Uz Johnsona u filmu glume i Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber, kao i Hannah Quinlivan.

Plamteći neboder i Johnson u skoku u kina ulijeću u sred ljetne filmske sezone, a dok ga ne vidimo u neboderu, Dwayne će sprječavati da čudovišta unište Los Angeles u filmu 'Rampage, koji u kina dolazi krajem travnja.

Tema: FILM

Message