Obavijesti

Show

Komentari 77

Hladan tuš! Sanja i Morena su žiriju donijele sirove prepelice

Hladan tuš! Sanja i Morena su žiriju donijele sirove prepelice
3

KVALIFIKACIJSKI TJEDAN Novi tjedan natjecanja u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' započinje novim izazovima. Za početak, natjecatelji kuhaju prema receptima žirija

VIDEO

S obzirom da su prošli tjedan bili najuspješniji, Moira i Zdravko prvi su birali što će kuhati s popisa recepata na ploči. Između sedam ponuđenih, odabrali su recept Ivana Pažanina za poširani zubatac u umaku od pjenušca. Arsen i Željan odlučili su se za recept Tomislava Špičeka, odnosno pljukance s ragouom od kunića i prženim pistacijama, poslužene uz prženu rikulu i grana padanao sir. I Martin i Kristijan 'pobjegli' su s mora na kontinent i izabrali Špičekov recept - Fiorentina zapečena sa špinatom i bufalo mozzarela sirom, poslužena uz prženi luk te chutney od jabuke i bijelog balsamica.

Natali i Hrvoje izabrali su recept Žakline Troskot, pa će večeras pripremati goveđi millefoglie sa taleggio sirom uz ragout od cikle te miso umak s paprom. Katarina i Ozana također su odabrale Žaklinin recept, odnosno štrudlu od grdobine i lososa s hollandaise umakom od limete uz mineralnu, mrkvu i pire od cvjetače, dok je Anni i Sari ostao confit od pačjeg batka i zabatka uz kukuruzne, bijele žgance s lukom i špekom te proziran đus sa suhim marelicama.

Sanji i Moreni za oči su zapele Pažaninove prepelice u martel umaku na pačjoj masnoći uz okruglice punjene pancetom. Iako su bile uvjerene da će sve stići odraditi na vrijeme, da će im okruglice biti mekane i sočne, a meso ispečeno baš kako treba, kod kušanja ih je dočekao hladan tuš. Jedino što je žiri mogao komentirati su okruglice i umak jer su prepelice iznutra bile – sirove.

Koju će ocjenu dobiti Sanja i Morena za sirove prepelice? Hoće li se dogoditi promjena na vrhu tablice ukupnih bodova? Tko će natjerati žiri da zanijemi i uživa u jelu? Odgovore ćemo doznati već večeras, u novoj epizodi gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!

S obzirom da je ovo kvalifikacijski tjedan, u četvrtak nema ispadanja. Natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' očekuju novi izazovi u novoj epizodi, samo na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije