Obavijesti

Show

Komentari 2

Hlo pobjegla iz kuhinje i otišla pogledati "Dnevnik"

Hlo pobjegla iz kuhinje i otišla pogledati "Dnevnik"
4

Urednica na HTV-u na brzinu je skuhala rezance s plodovima mora. Ostavila je kuhaču i požurila na recepciju pogledati središnji “Dnevnik”

VIDEO

Hloverka Novak Srzić dirigirala je kuhinjom makarskog hotela Meteor. Prva je na glavu stavila kuharsku kapu i pregaču te se prihvatila posla. Urednica Informativnog programa za kulinarsko natjecanje povodom makarskog teniskog turnira Ladies Open spremala je zelene rezance s plodovima mora. Borila se protiv bivšeg nogometaša Alena Bokšića, glumice Anice Dobrić i voditeljice “Dnevnika” Tončice Čeljuske.
- Ajmo, šefice, vrijeme je da se primimo posla - pozvala je Tončica Hlo na “obračun” kuhačama.
- Toliko mi se sviđa ovdje da bih bio i kuhar, samo da su vam plaće veće - rekao je Bokšić, koji je lani za oko dva milijuna eura kupio pet stanova na zadnjem katu makarske zgrade Mercesa, gdje živi sa suprugom Jadrankom i djecom. Dok su svi od Hlo tražili kulinarski savjet, ona je već jurcala prema recepciji kako bi u miru pogledala “Dnevnik”. Kako kuhaju poznati došla je provjeriti i Željka Antunović. Prema njenu mišljenju, najbolja je bila Hloverka.

ALKA: POLICIJA ME TRAŽILA ZBOG PUKANIĆA
Alka Vuica se na otvorenju turnira pojavila tek oko ponoći. Kaže da ju je prekjučer kod kuće dvaput tražila policija, ali im nije otvorila. Javiti će im se u ponedjeljak.
- Mislim da je to najvjerojatnije zbog Ive Pukanića. Samo mi nije jasno zašto mi policija zvoni doma na vrata kao nekom kriminalcu, i to zbog toga da me ispituju nešto o Pukaniću - pita se Alka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...