Obavijesti

Show

Komentari 164

Seks-bomba BB-a voli BMW, ali mogao bi proći i Mercedes

Seks-bomba BB-a voli BMW, ali mogao bi proći i Mercedes
12

Soraja Sara Vučelić (24) živi u Beogradu, a tvrdi da je odrasla u Hrvatskoj. Plastične operacije smatra investicijom jer želi biti pjevačica poput Cece koja joj je najdraža

VIDEO

Sara se netom doselila u Beograd, a mi smo je već ulovili i skinuli. Gdje su nam maniri..., naslov je u srpskom časopisu CKM za koji se tamnokosa Soraja Sara Vučelić (24) skinula u siječnju.

Izjavila je da je manekenka koja bi željela postati glumica i da je odrasla u Hrvatskoj. Kako doznajemo iz policijskih izvora, nije hrvatska državljanka. Upućeni tvrde kako ima grudi 'šesticu' i da joj silikoni nisu dobro napravljeni.

- Loš im je oblik i svaka ide na svoju stranu - prokomentirao nam je Sorajine grudi izvor upućen u plastičnu kirurgiju.

Napumpala je usne i korigirala nos, a u solariju je, čini se, stalno. Ulazeći u BB kuću odmah je priznala da su njezine operacije dobra investicija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Omiljeni auto joj je BMW, a najradije čita 'Moć podsvijesti' Josepha Murphyja o umijeću življenja. Životni moto joj je: 'Što je moje, moje je, a što nije, bit će'.

Nakon što se proslavila slikajući se gola za magazin, Soraja je na profilu na Facebooku, uz profesionalne fotografije iz CKM-a, objavila privatne fotografije. Na njima provokativno pozira. Album je nazvala 'jedna jedina'. Omiljeni modni uzorak joj je životinjski. Uz čizme s leopardovim uzorkom ima i takav prekrivač na krevetu. Slikala se za volanom Mercedesa u tenisicama Gucci dodavši da je ipak obožavateljica BMW-a.

- Slušam narodnjake, a najdraža mi je Ceca - rekla je Soraja koja bi željela biti i pjevačica.

Nije htjela ući sa seljakom

MISLI DA JE ZVIJEZDA Ulazeći u kuću Soraja nije htjela hodati s poljoprivrednikom Dušanom. Ostali stanari ulazili su u paru. 

Dragani ispala dojka, izgubila je utrku, pa je spavala na otpadu

Sigurno se kamerman nije bunio gledajući Draganu dok trči, a i mislim da je gledanost porasla, kroz smijeh je prokomentirala Antonija Blaće (31) 'mini skandal' kojim je počeo Big Brother u Beogradu. 

Mila Tokić (21) i Dragana Strahinjić (27) morale su se utrkivati kako bi osvojile direktan ulazak u kuću. Dragana, koja je imala korzet, utrku je izgubila jer su joj dok je trčala iz korzeta ispadale grudi. Prespavala je na 'otpadu'. Riječ je tajnoj prostoriji gdje će živjeti s još dva stanara i jesti otpatke kandidata iz kuće. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba