Obavijesti

Show

Komentari 9

Hoću slavu! Laži, laži, laži me, ti na Oscarima poziraš najbolje

Hoću slavu! Laži, laži, laži me, ti na Oscarima poziraš najbolje
6

Španjolska glumica Anna Allen na Instagramu objavila je niz fotografija na kojima ju vidimo kako pozira na dodjeli Oscara. Na tuđe 'fotke' se dodala Photoshopom

VIDEO

Anna Allen (32) očito je oduvijek htjela blistavu karijeru u Hollywoodu, ali joj to dosad nije uspjelo, iako je glumila u mnogim serijama i filmovima u rodnoj Španjolskoj. 

Ipak, ona nije dopustila da je sitnica poput toga što nikada nije glumila u nekom holivudskom filmu ili poznatoj seriji spriječi da se svojim fanovima pohvali kako gradi uspješnu svjetsku karijeru. Tako je njezinih 22 tisuće pratitelja na Instagramu moglo vidjeti kako se zabavljala na prošlogodišnjoj i ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar, a uz to se pohvalila i kako je kao gostujuća zvijezda glumila u serijama 'Teorija velikog praska' i u BBC-jevoj mini-seriji 'Emma' s Johnnyjem Leejem Millerom.

 To je sve bila laž i to laž u kojoj je Anna sada ulovljena. Naime, mediji u Španjolskoj su nakon detaljnijeg pregleda njezinih fotografija shvatili kako niti jedna nije zapravo njezina, već da se ona Photoshopom dodavala na tuđe 'fotke'.

Tako se ubacila na fotografiju na kojoj izgleda kao da pozira pokraj velike statue Oscara, a lani je bila čak i hrabrija pa je svoje lice stavila umjesto lica žene koja je uistinu pozirala na crvenom tepihu prije dodjele. Uoči ovogodišnjih Oscara objavila je 'fotku' pozivnice, koju je zapravo ukrala sa Instagram profila Lupite Nyong'o, a najviše je 'pljačkala' profil glumice Sophije Bush. Njoj je, između ostalog, ukrala cijeli post na kojem se hvali cipelama marke Balenciaga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz to, stavila je i svoje lice umjesto lica Summer Glau koja je pozirala s postavom serije 'Teorija velikog praska' te se 'namontirala' na fotografiju kojom je BBC promovirao svoju mini-seriju 'Emma' tako što je umjesto lica Romole Garai, koja je pozirala s Johnnyjem Leejem Millerom, stavila svoje. Uz te 'fotke' hvalila se kako je nastupala u tim serijama kao gostujuća zvijezda.

Nakon što je otkrivena njezina prevara, Anna je ubrzo obrisala svoj profil na Instagramu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'