Show

Komentari 5

Holivudske zvijezde u Rovinju: Ryanu je stigla i supruga Blake

Holivudske zvijezde u Rovinju: Ryanu je stigla i supruga Blake

Ryan se zahvalio svima koji su mu pomogli u snimanju spota te najavio da se sad vraća snimanju Hitmana u kojem glavne uloge igraju Salma Hayek i Samuel L. Jackson

Ryanu Reynoldsu (42) se u Rovinju pridružila i supruga, popularna glumica Blake Lively (31). 

Reynolds je to otkrio na svom Instagramu gdje je objavio fotografiju s njom te otkrio još jednu dosad nepoznatu informaciju. Osim scena za film 'Hitman's Wife Bodyguard', Reynolds je u Rovinju snimio i reklamu za svoj džin Aviation.

- Snimamo najnoviji spot za džin u Hrvatskoj - napisao je Reynolds uz fotografiju sa seta te se zahvalio glumačkoj ekipi.

Javnost pamti Blake po ulozi u seriji za mlade 'Gossip girl'.  Blake i Ryan upoznali su se 2010. snimajući zajedno film 'Green Lantern'. 

Ryan je tada bio u braku sa Scarlett Johansson, a Blake je bila u vezi s kolegom iz serije 'Gossip girl' Pennom Badgleyjem. Tada još nisu ni slutili kako će se jednog dana zaljubiti jedno u drugo. 

Nakon otprilike godinu dana oboje su već prekinuli sa svojim partnerima i nenadano našli se na istoj večeri na 'double dateu'. Iako je svatko od njih izašao te večeri s drugim, ubrzo je bilo svima jasno kako su se probudili osjećaji.

- Ona je bila na spoju s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. To je vjerojatno bio najčudniji 'date' ikad, jer između nas su frcale iskre kao da je vatromet - ispričao je Ryan za tjednik Sirius XM.

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Najčitaniji članci