Show

Komentari 15

Holivudski glumac godinama je u sretnom braku s liječnicom iz Srbije: 'Nisam znala tko je on...'

Holivudski glumac godinama je u sretnom braku s liječnicom iz Srbije: 'Nisam znala tko je on...'

Upoznali su se 2007. godine u Vancouveru na koncertu Stinga. Ona je bila u društvu prijateljica, a Weatherly im je sa svojim društvom prišao kako bi im platili piće. Tako je sve započelo...

Glumac Michael Weatherly (52), poznatiji po liku Anthonyja DiNozza iz serije "Navy CIS", Logana u "Crnom anđelu" te Jasona Bulla u "Bullu".

POGLEDAJTE VIDEO 

No, ono što nije poznato je to da je Michaelova žena Srpkinja Bojana Janković

Naime, Bojana se 1993. godine, kada joj je bilo 13 godina, odselila u Kanadu. Završila je medicinu i pronašla ljubav svog života. 

S Michaelom se upoznala 2007. godine u Vancouveru na koncertu Stinga. Ona je bila u društvu prijateljica, a on im je sa svojim društvom prišao kako bi im platili piće.

- Tada nam je prišao Michael pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: "Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam završiti neke poslove u uredu. " Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Michael, drago mi je. Želite li nam se pridružiti? " Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo prekrasan razgovor. Budući da nemam naviku gledati televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja mi praktična priroda nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer što ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničkog s američkim glumcem u Hollywoodu? - ispričala je Bojana u razgovoru za Politiku. 

Za Michaela se udala 2009. godine. Par danas živi na Manhattanu. Imaju dvoje djece, kći Oliviju i sina Liama, a iza glumca je propali brak s kolegicom Ameliom Heinle, s kojom ima sina Augusta. Jedno vrijeme bio je zaručen i za Jessicu Albu

Najčitaniji članci