Show

Komentari 4

Weinsteinu prijeti doživotna robija, a on i dalje negira da je silovao: Časni sude, nisam kriv!

Weinsteinu prijeti doživotna robija, a on i dalje negira da je silovao: Časni sude, nisam kriv!

Harveya Weinsteina sud tereti za silovanje i spolnu penetraciju uz uporabu sile nad pet žena od 2004. do 2013. godine. Inače, Weinsteina je za razne oblike napastovanja prijavilo čak 80 žena

Harvey Weinstein (69) na sudu u Los Angelesu rekao je da nije kriv za silovanja i seksualno napastovanje pet žena, izjavio je državni tužitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, jedan od najmoćnijih ljudi u Hollywoodu optužen je za silovanje dvije žene u hotelima u Beverly Hillsu i za napade na tri druge žene na području Beverly Hillsa i Los Angelesa. 

Više od 80 žena iznijelo je optužbe protiv Weinsteina za seksualne napade koji su se dogodili tijekom posljednjih desetljeća, no samo je nekoliko slučajeva završilo na sudu. 

Weinsteina se tereti za silovanje, spolnu penetraciju uz uporabu sile, a ako bude osuđen, mogao bi biti doživotno u zatvoru. Ovo je prvi put da se pojavio na suđenju u Los Angelesu, gdje su protiv njega podignute optužnice za seksualna napastovanja pet žena između 2004. i 2013. godine. 

Na suđenje je Weinstein došao u invalidskim kolicima u smeđoj zatvorskoj uniformi, a u Los Angeles je dovezen iz New Yorka gdje već služi 23-godišnju zatvorsku kaznu za druge slučajeve silovanja i ostalih seksualnih napada. 

 

Najčitaniji članci