Obavijesti

Show

Komentari 43

HRT-ova voditeljica: Mučnine nemam, sinčić stiže u prosincu

HRT-ova voditeljica: Mučnine nemam, sinčić stiže u prosincu
4

S kolegama iz emisije voditeljica se odlično slaže. Ispričala nam je nedavno da je bilo vrlo lako ‘kliknuti’ s njima i nije dugo trebalo da se sprijatelje, ali i postanu obitelj

VIDEO

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Maja Ciglenečki (31) u prosincu će roditi drugo dijete. Prije nekoliko mjeseci nam je ispričala kako se zbog posla ustaje već u 3.30 da bi se našminkala i napravila frizuru. Sad je ispričala kako podnosi trudnoću i je li se već susrela s trudničkim tegobama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doris i Boris ostaju prijatelji

Pokretanje videa...

Doris i Boris 01:10

- Zakoračila sam u peti mjesec trudnoće. Beba nam stiže u prosincu. Nasreću, nemam nikakvih tegoba. Osjećam se odlično, puna sam energije i aktivna sam kao i prije. Zaobišle su me i jutarnje mučnine, tako da do sada nisam morala uvoditi nikakve promjene u dnevni raspored - ispričala je Maja za Večernji list. Sa suprugom Bojanom čeka još jednog dečkića. Ime još nisu odabrali, a sin Luka jedva čeka postati stariji braco. 

Na pitanje zna li se tko će je zamijeniti u voditeljskoj fotelji emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ dok bude na porodiljnom, Maja odgovara da je to pitanje na koje odgovor mogu dati urednici emisije. Angažman u showu ‘Zvijezde pjevaju’ otkazala je prvenstveno zbog ritma snimanja.

- Budući da je vrijeme godišnjih odmora, nikako u svoj radijski i televizijski raspored ne bih mogla uklopiti probe i snimanja. Bit će mi drago ako u budućnosti dobijem priliku okušati se u ovom showu, a sada ću svakako navijati za svoje nesuđene kolege i pratiti ih na društvenim mrežama, a od jeseni i na malim ekranima - kaže.

S kolegama iz emisije se odlično slaže. Ispričala nam je nedavno da je bilo vrlo lako ‘kliknuti’ s njima i nije dugo trebalo da se sprijatelje.

Fodor: Ne bi mi bio problem uskočiti kao profesor geografije
Fodor: Ne bi mi bio problem uskočiti kao profesor geografije

- Zajednički nam je cilj proizvesti kvalitetan program i pružiti gledateljima ono što od nas trebaju, informirati ih, opustiti i nasmijati. Klasičnih savjeta u početku nije bilo, ali svoje bogato iskustvo dijele sa mnom ‘u hodu’. Imam čast raditi s ljudima od kojih stalno učim, a uz to se i odlično zabavljam. Nadam se da se i gledatelji osjećaju ugodno kad nas puste u svoje domove putem malih ekrana - zaključila je voditeljica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...