Show

Komentari 46

HRT se oglasio o Meštrovićevom gafu uživo: 'To je bila interna komunikacija s voditeljicom...'

HRT se oglasio o Meštrovićevom gafu uživo: 'To je bila interna komunikacija s voditeljicom...'

U emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' u srijedu voditelj Davor Meštrović je nespretno komentirao studenta koji je bio gost prijenosa uživo, a malo je kome od gledatelja promaknuo ovaj propust javne televizije

Voditelj Davor Meštrović (53) komentirao je, u srijedu ujutro u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', studenta koji je bio gost u prijenosu uživo. Voditelj nije znao da je ostao i dalje u programu odnosno da ga tonci još nisu isključili.

Naime, voditeljica Zlata Muck Sušec najavila je, zajedno s kolegom Meštrovićem, studentsku utrku koja će se održati u Osijeku. Kamera iz studija prebacila se na novinara Hrvoja koji je pričao sa studentom na trkalištu. 

- Dobro jutro, lijep pozdrav iz Osijeka - započeo je novinar i pokazao na studenta koji je u rukama držao plakat na kojemu je poziv za utrku.

- A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić - komentirao je Meštrović ne znajući da ga gledatelji čuju.

HRT se oglasio o Meštrovom komentaru na studenta, ali se nisu ispričali: 

- Rečenica u kojoj Davor Meštrović spominje papire u jutrošnjoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska, dok pritom nije bio u kadru, nije se odnosila na najavljeni prilog iz Osijeka. Bila je to interna komunikacija voditelja Davora Meštrovića i voditeljice Zlate Muck Sušec u kojoj se pripremaju za sljedeću najavu, a koju su gledatelji mogli čuti jer su voditeljima još neko vrijeme ostali uključeni mikrofoni - kazali su nam s HRT-a. 

Komentar nije dobro prihvaćen, a čuli su ga svi gledatelji emisije.

Najčitaniji članci