Show

Komentari 18

Hrvati u 'Zadruzi': Car oženio bivšu prostitutku, Fran i Paula se vrijeđali, a Hana žicala lovu

Hrvati u 'Zadruzi': Car oženio bivšu prostitutku, Fran i Paula se vrijeđali, a Hana žicala lovu

U projektu 'Zadruge' sudjeluje preko 1500 ljudi, kandidate prati 140 kamera, a na stanarima je da sudjeluju kako bi si zajedno olakšali život u showu, a konačni pobjednik nakon devet mjeseci dobije 50 tisuća eura

Srpski reality show 'Zadruga' malo koga može ostaviti ravnodušnim. Svakodnevni verbalni sukobi, nerijetko se pretvore i u fizičke sukobe, posebno u ovoj četvrtoj sezoni showa.

Uz mnoge poznate i nepoznate srpske zvijezde sudjeluje i nekolicina Hrvata koji nerijetko pažnju privuku upravo na sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:


Nedavni sukob između Hrvata Filipa Cara i Bošnjaka Lepog Miće nije bio nimalo bezazlen. Car je pokušao nasrnuti na Miću, pa je usput laktom udario svog sunarodnjaka Frana Pujasa (22) koji je 'zaradio masnicu ispod oka.


Car je otprije poznat po svom nasilnom ponašanju, ali na sreću, ovaj sukob nije dalje eskalirao zbog toga što je osiguranje brzo reagiralo. Ali nije ovo prvi puta da se Fran našao u središtu pažnje.

On je zajedno s Hrvaticom Paulom Hublin (21) u reality ušao kao par, ali njihova veza nije potrajala. Prekinuli su pred kamerama, uz brojne uvrede i suze, nakon čega su oboje pronašli nove ljubavnike. 


Bivši boksač je u showu priznao da ju je tukao te da je on inicirao prekid, a osim problema s drogom kojeg je imao prije, pred kamerama je imao i javne ispade bijesa. 

-Varao si svaku djevojku, ološu jedan. Zgazit ću te do kraja i uništit. Moja majka nikada nije p-održavala našu vezu - vikala je Paula tijekom jedne emisije na Frana, a osim toga jednom prilikom ga je 'počastila' s 'Koga gađaš ti? Je*em ti mater pi*ko usrana'.

Spomenuti Car u showu je oženio bivšu prostitku Minu Vrbaški (19) da bi kasnije na nju fizički i verbalno nasrnuo.
- Odje*i od mene i zaboravi da postojim - rekao joj je on usred žustre rasprave.

- Tko može voljeti ovakvu djevojku koja nakon četiri dana što je s nekim bila legne s drugim u krevet - rekao joj je i primio za kaput kojeg je nosila.

- Pa dobro, ti si jahao sinoć Paulu i Ivanu - poručila je Mina, a kasnije se okrenula i otišla.

Starleta Hana Rodić (23) i showu se svađala s Riječankom Monikom Horvat (28)  zbog 100 eura koje joj je trebala Monika dati. Hana je prije showa potrošila dosta novca, a kako njen tadašnji dečko Goran nije mogao donijeti kartice, zamolila je Moniku  za novac.


Starleta bi joj dala šminku u tom iznosu, ali nakon što je Riječanka vidjela o kakvoj je šminki riječ, poludjela je na Hanu te ju tračala s ostalim sustanarima.


A sama Monika je prilikom nedavnog izlaska iz showa oštro kritizirala i prozvala ostale sustanare.
Kada se slegnu dojmovi i kada malo dođem sebi i deratiziram od šuga i izlučevina koje haraju u 'Zadruzi' ispričat ću vam kako mi je tamo bilo,  oni su za mene spodobe i nakaze prirode koji su i dalje primorani biti tamo - ispričala je.

Najčitaniji članci